Libnet.ro
UNICEF

18:15

Noutati pentru racordarea locuintei la curent. Ce acte nu vor mai fi necesare

Adevărul Adevărul,
Noutati pentru racordarea locuintei la curent. Ce acte nu vor mai fi necesare

Cei care vor sa isi racordeze locuinta la reteaua de curent electric nu vor mai avea neaparat nevoie de actul de proprietate sau de un contract de inchiriere, se arata intr-un proiect de ordin al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). O simpla adeverinta de la primarie si o declaratie pe propria raspundere vor fi suficiente. continuă pe Adevărul

Directorul INSP, avertisment despre coronavirus: Vor mai aparea cazuri de infectare in Romania

Directorul Institutului National de Sanatate Publica lanseaza un avertisment deosebit de important: vor mai exista si alte cazuri de coronavirus in Romania, spune Adriana Pistol, in exclusivitate pentru Antena 3.

Vlad Voiculescu: Primul caz confirmat in Romania. Urmeaza probabil un nou test pentru noi toti. Institutiile noastre vor fi cel mai probabil depasite

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a scris, miercuri seara, pe Facebook, dupa confirmarea primului caz de coronavirus din Romania, ca urmeaza un nou test pentru noi toti si, cel mai probabil, institutiile noastre vor fi depasite.

Printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, nu vor mai avea asigurata paza din partea guvernului canadian

Securitatea canadiana nu ii va mai pazi pe printul Harry si Meghan Markle dupa ce isi vor pierde titlurile de membri seniori ai familiei regale britanice.

Chisinauienii nu vor mai avea voie sa bata covoare in curtile de bloc

Autoritatile municipale vor sa interzica, printr-un regulament, batutul covoarelor in spatiile aferente blocurilor de locuit, precum si in alte locuri publice din Capitala. De asemenea, este examinata evacuarea batatoarelor de covoare si a sarmelor de rufe din spatiul public.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )