Libnet.ro
UNICEF

10:01

Novak Djokovic avanseaza pe tabloul masculin de la French Open

România Liberă România Liberă,
Novak Djokovic avanseaza pe tabloul masculin de la French Open

Tenismenul sarb Novak Djokovic s-a calificat in turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Rol. continuă pe România Liberă

VIDEO Roland Garros: Novak Djokovic s-a calificat in turul doi Stefanos Tsitsipas a revenit de la 0-2 la seturi (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic nu a facut risipa de energie in primul tur de la Roland Garros. Liderul mondial a pierdut doar cinci game-uri scor 6-0, 6-2, 6-3) in fata suedezului Mikael Ymer 80 ATP), intr-un meci care a durat o ora si 38 de minute. in runda urmatoare, sarbul se va duela cu lituanianul Ricardas Berankis 66 ATP).

Halep, laudata de cea mai buna jucatoare din istorie pe zgura: Simona va castiga French Open

Americanca de 65 de ani, cu 18 titluri de Grand Slam in palmares si un bilant istoric pe covorul rosu, 125 de victorii la rand, crede ca Simona va castiga titlul la French Open, cu o singura conditie.

Patricia Tig o bate pe Voegele si se califica in premiera in turul II de la Roland Garros, unde o asteptau deja Halep si Begu Programul celor 6 romance de la French Open

Patricia Tig a reusit sa o invinga, luni seara, pe Stefanie Voegele in primul tur de la WTA French Open si s-a calificat in premiera in turul secund al prestigiosului turneu de Grand Slam de la Roland Garros.

DUMINICA: Simona Halep joaca in primul tur la French Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, va evolua, duminica, in primul tur al French Open, cu jucatoarea spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 70 WTA, scrie News.

Romania, inca un rezultat magnific: Irina Bara, in turul II la French Open. Bilantul complet al romancelor

A treia zi s-a incheiat cu o victorie mare pentru Romania la Roland Garros. Irina Bara 25 de ani, 142 WTA), ajunsa in premiera pe tabloul unui Grand Slam, a eliminat o adversara de Top 30 mondial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )