Libnet.ro
UNICEF

01:05

Novak Djokovici a devenit tata pentru prima oara (FOTO)

B1 B1,
Novak Djokovici a devenit tata pentru prima oara (FOTO)

Tenismanul sarb Novak Djokovici, liderul clasamentului ATP, a devenit tata pentru prima data, informeaza Mediafax. Djokovici a anuntat nasterea primului sau fiu, miercuri, printr-o postare pe o retea de. continuă pe B1

Novak Djokovic a devenit tata. Stefan este primul sau copil

Sarbul Novak Djokovici, lider al clasamentului ATP, a devenit tata, pentru prima data in viata sa. El a anuntat public nasterea primului sau copil pe o retea de socializare.

Dupa 15 ani de negocieri, Orchestra Filarmonicii din Berlin vine pentru prima oara in Romania

Aproximativ 2. 500 de artisti straini si 500 de artisti romani vin la editia din 2015 a Festivalului George Enescu, cel mai mare eveniment cultural international organizat de Romania si cel mai puternic.

Povestiri Urbane sezonul 2 - episodul 4: Un sport traditional romanesc, atestat documentar pentru prima data in 1364, risca sa cada in uitare

Oina a fost atestata documentar pentru prima oara in anul 1364, in timpul domniei lui Vlaicu Voda, iar primul meci oficial s-a disputat la 9 mai 1899. Alexandra Mihale a dorit ca jocul nostru national, oina, sa devina cunoscut publicului larg. Astfel, dupa mai multe luni de documentare si filmari, pe 1 decembrie 2013, proiectul multimedia a fost facut public. Proiectul cuprinde 11 episoade despre sportul nostru traditional si putem spune ca are chiar o valoare antropologica.

Bursa a inchis pe plus pentru prima data in ultimele doua saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis vineri in crestere pentru prima data in ultimele doua saptamani, sustinuta de reluarea evolutiei pozitive pe marile burse din Europa si SUA, insa nu a reusit sa recupereze integral scaderea puternica inregistrata joi.

Guvernul va suplimenta fondurile pentru Prima Casa cu 90 milioane euro

Guvernul va suplimenta plafonul de garantii pentru programul Prima Casa cu 400,5 milioane lei 90 milioane euro), suma realocata de la programul de sprijin pentru beneficiarii proiectelor in domenii prioritare pentru economia romaneasca, intrucat nu au fost acordate garantii din lipsa de cereri.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )