Libnet.ro
UNICEF

22:30

Nowcasting. Alerta de furtuna in mai multe judete ale tarii. Care sunt zonele vizate

Antena3 Antena3,
Nowcasting. Alerta de furtuna in mai multe judete ale tarii. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica dupa-amiaza noi atentionari nowcasting Cod galben de averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina pentru judetele. continuă pe Antena3

Cod galben de furtuna in Capitala si in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dupa-amiaza mai multe atentionari nowcasting cod galben de ploi si descarcari electrice, ce vizeaza municipiul Bucuresti, dar si judetele Ilfov, Ialomita, Teleorman,Calarasi, Giurgiu, Alba, Mures, Cluj, Satu Mare sau Neamt.

Incidente in fata sectiei unde a votat Marine Le Pen: Mai multe feministe au organizat un protest impotriva candidatei extremei-dreapta (FOTO)

Marine Le Pen a votat duminica la o sectie de vot din Henin-Beaumont, regiunea Pas-de-Calais. La sosire, aceasta a fost intampinata de mai multe membre ale grupului Femen care au organizat un protest la ad.

Mai multe localitati din Dambovita sunt afectate de inundatii

Mai multe localitati din judetul Dambovita sunt afectate de inundatii, duminica seara, pompierii intervenind pentru evacuarea apei care a intrat in gospodarii din comunele Razvad, Visinesti si Uliesti.

Minor suspectat ca ar fi comis mai multe talharii, retinut

Politistii au retinut un minor suspectat ca ar fi comis mai multe talharii in perioada iunie-decembrie 2016, tanarul fiind prezentat in fata magistratilor cu propunerea de arestare preventiva.

Hidroelectrica a trimis corpul de control la filiala Hidroserv, unde a gasit mai multe nereguli

ACTUALIZARE 13:42 Ovidiu Agliceru: Hidroelectrica a incheiat primul trimestru cu un profit brut istoric, de 482 milioane lei Producatorul de energie Hidroelectrica a incheiat primul trimestru cu un profit brut de 482 milioane lei, cel mai mare castig trimestrial obtinut pana acum de companie, cu 100 milioane lei mai mare fata de perioada similara a anului trecut, a declarat, intr-un interviu acordat News. ro, directorul general al companiei, Ovidiu Agliceru. ----------- Corpul de control al Hidroelectrica, unul din cei mai mari producatori de energie din tara, a finalizat in aceasta saptamana raportul in urma controlului efectuat cu privire la mai multe nereguli la Hidroserv, filiala sa de mentenanta, unde a fost in inspectie la solicitarea fostului administrator special, a declarat, intr-un interviu acordat News. ro, directorul general al Hidroelectrica, Ovidiu Agliceru.

Administratia Trump pune la punct o noua strategie antiterorism, ce le cere aliatilor sa depuna mai multe eforturi

Un proiect de strategie de lupta impotriva terorismului pus la punct de administratia presedintelui Donald Trump le cere aliatilor americani sa depuna mai multe eforturi pentru combaterea militantilor islamisti, admitand in acelasi timp ca amenintarea terorismului nu va eliminata complet niciodata, relateaza Reuters.

Politistii au confiscat peste 600 de kilograme de peste si mai multe materiale de pescuit in valoare totala de peste 25.000 de lei

Politistii serviciului de Politie Delta Dunarii au confiscat, la sfarsitul lunii aprilie, peste 600 de kilograme de peste si mai multe materiale de pescuit, in valoare totala de peste 25. 000 de lei, in urma unor controale pentru combaterea pescuitului.

Moldova si Turcia au semnat acorduri de colaborare in mai multe domenii

Republica Moldova si Turcia au semnat noi documente de colaborare in mai multe domenii. Procedura a avut loc in cadrul vizitei premierului Turciei Binali Yildirim la Chisinau, transmite IPN.

Profesoara care a avut mai multe declaratii critice la adresa sistemului de invatamant a fost data afara: Nu vor decat sa scape de mine

Profesoara de limba romana Cristina Tunegaru de la o scoala generala din Capitala, care a avut mai multe declaratii critice la adresa sistemului de invatamant, dar si a amestecului Primariei Bucuresti in activitatea scolara, spune a fost data afara din scoala, desi nu s-a interesat nimeni de progresele elevilor ei. Nu vor decat sa scape de mine, profesorul care vrea sa schimbe sistemul de la baza, spune dascalul pe Facebook.

Festivalul International Marul de Aur de la Bacau. Lautarii, dirijorul Nicolae Botgros si artisti din mai multe tari vor canta la Teatrul Radu Beligan

In perioada 12-14 mai, la Bacau va avea loc Festivalul International Marul de Aur, organizat cu sprijinul financiar al Primariei Bacau. Concursul, la care vor participa peste 250 de tineri, va avea loc sambata, 13 mai, la Teatrul Radu Beligan din Bacau iar duminica, 14 mai, de la ora 15, bacauanii sunt invitati la Concertul de Gala, la care vor participa mari nume ale lumii artistice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2938 seconds )