Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nuami Dinescu: Actoria a fost mai mult decat o optiune, a fost alegerea inimii mele, intr-un fel absolut divin.

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Nuami Dinescu: Actoria a fost mai mult decat o optiune, a fost alegerea inimii mele, intr-un fel absolut divin.

Cine este Nuami Dinescu? O fata un copil de la tara, crescut cu Cei trei muschetari si Winnetou, cu romantismul infasurat de la inima pana la picioare. O femeie care nu a stiut cand era tinara cat e de frumoasa doar pentru ca e tinara. continuă pe Ceaşca de Cultură

Romania va plati in 2014 cu 0,72% mai mult decat in anul curent catre FMI, UE si Banca Mondiala

Romania trebuie sa plateasca in 2014 peste 1,172 miliarde euro catre Fondul Monetar International FMI), Uniunea Europeana UE) si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD), cu 0,72%.

Gorenje a obtinut mai putin decat planificase

Actiunile producatorului sloven de electrocasnice Gorenje au scazut cu 9% ieri, la debutul sau pe bursa de la Varsovia, dupa ce compania a obtinut mai putin decat planificase din listarea pe bursa, arata Agerpres, citand Bloomberg.

Leonardo DiCaprio si-a vandut resedinta din Malibu, la un pret mai mic decat a cerut initial

Leonardo DiCaprio si-a vandut resedinta din Malibu, pentru 17,35 milioane de dolari, cu un pret mai mic decat a cerut actorul american, in 2012, cand a decis sa scoata la vanzare aceasta proprietate, informeaza hollywoodreporter. com, citat de Mediafax .

Republica Moldova dincolo de limita falimentului- e mai rau decat in Grecia

Republica Moldova s-a imprumutat in ultimii ani foarte mult, ajungand in acest moment la o datorie externa de 6,22 miliarde de dolari. Aceasta este aproape cat PIB-ul celui de al doilea stat romanesc.

Damian Draghici: Bancherii britanici sunt mai rai decat cersetorii romani

Oamenii din Marea Britanie ar trebui sa fie mai preocupati de bancheri care fura miliarde decat de romii care cersesc pe strazi , a declarat artistul Damian Draghici, consilier al premierului ministru roman, Victor Ponta, citat de Huffington Post.

Damian Draghici, in Huffington Post: Bancherii britanici sunt mai rai decat cersetorii romani

Oamenii din Marea Britanie ar trebui sa fie mai preocupati de bancherii care fura miliarde decat de romii care cersesc pe strazi, a declarat artistul Damian Draghici, consilier al prim-ministrului Victor Ponta, citat de Huffington Post.

Cand girofarul e mai tare decat legea: DEPASIRE pe linie continua si pe trecerea de pietoni

Sa faci ce zice politia nu ce face politia. Zicala usor modificata se aplica perfect unui echipaj din Vaslui care incalca mai multe reguli de circulatie, in cateva secunde. Politistii au depasit un.

Ce fac romanii de Revelion. Suntem mai ciudati decat irlandezii si rusii

Rezultatele unui sondaj global arata ca superstitiile romanesti se numara printre cele mai bizare lucruri practicate de Anul Nou, in lume.

Prima zi a lui 2014 aduce un val de scumpiri. Viciile vor costa mai mult, de maine

Prima zi a lui 2014 aduce un val de scumpiri. Pe langa carburanti si gaze, cei mai afectati romani for fi fumatorii, caci acciza pe tutun creste cu peste 50%. Carburantii se vor scumpi cu aproape 9 bani pe.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )