Libnet.ro
UNICEF

18:00

NUCLEARA MOMENTULUI! Cati BANI are IUBITUL CROAT? Iata BOLIDUL de LUX in care a fost SNOPITA iN BATAIE DANIELA CRUDU! Pentru ce a ACCEPTAT bruneta CRIZELE de GELOZIE! (FOTO)

B1 B1,
NUCLEARA MOMENTULUI! Cati BANI are IUBITUL CROAT? Iata BOLIDUL de LUX in care a fost SNOPITA iN BATAIE DANIELA CRUDU! Pentru ce a ACCEPTAT bruneta CRIZELE de GELOZIE! (FOTO)

Iubitul croat, pe numele lui Seco Dubravko este cunoscut in peisajul monden al capitalei. Barbatul care a bagat-o in spital pe Daniela Crudu conduce un bolid de lux, estimat la jumatate de milion de euro si este. continuă pe B1

NU SE POATE ASA CEVA! Sora DANIELEI CRUDU vorbeste despre COSMARUL pe care l-a iNDURAT BRUNETA alaturi de IUBITUL CROAT. in drum spre casa a inceput sa ii dea... CALVARUL amoros a fost GREU de IMAGINAT!

Dupa ce a fost batuta crunt de iubitul croat, luptator de profesie, Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital. Vedeta are piramida nazala sparta. Bruneta a incasat-o din pricina crizelor de gelozie, pe care.

EXCLUSIV Lovitura de teatru! Ce decizie socanta a luat Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubitul croat

Fosta asistenta TV Daniela Crudu a sunat la 112, duminica dimineata, pentru a reclama faptul ca iubitul ei croat o bate. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri, iar bruneta a fost dusa la spital pentru ingrijiri. Vedeta a luat o decizie socanta dupa ce a fost agresata. Daniela Crudu, decizie socanta dupa ce .

Cati bani castiga Smiley din Youtube. Artistul are 720.000 de fani si milioane de like-uri

Smiley este unul dintre cei mai productivi artisti de la noi. Artistul a infiintat in 2006 firma HaHaHa Prodution SRL, o casa de discuri si productie muzicala independenta. Smiley castiga bani insa si din YouTube, iar sumele nu sunt deloc de neglijat. Vi le spunem imediat. Cati bani castiga Smiley din Youtube Smiley se poate .

Cati bani au primit marii castigatori de la Oscar 2020. Premiile sunt senzationale chiar si pentru nominalizati

Oscar 2020 si-a gasit anul acesta castigatorii! Vedetele care erau nominalizate la categoriile: cel mai bun actor in rol secundar, cea mai buna actrita in rol secundar sau cel mai bun regizor au fost asteptate la ceremonia premiilor cu un pachet de cadouri de lux. Cat valoreaza premiile primite de starurile internationale? Premii pentru marii .

DECLARATII SOCANTE! Mircea BADEA atac DUR in scandalul dintre CRUDUTA si IUBITUL CROAT. Daca te-ai combinat cu Daniela Crudu si esti gelos, inseamna ca... Prezentatorul TV a dat TOT din CASA!

Scandalul dintre Daniela Crudu si iubitul care a snopit-o in bataie a starnit reactii controversate in randul vedetelor. Mircea Badea nu a ezitat si a comentat aprig subiectul, atunci cand a auzit ca fosta asis.

Cati bani au trimis romanii din strainatate in tara prin TransferGo

Romanii din strainatate au trimis sume imortante de bani in tara anul trecut, majoritatea banilor fiind trimisi din Europa Occidentala prin intermediul aplicatiei TransferGo.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )