Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nucleara pentru Augustin Lazar. Procurorul General a plagiat!

Antena3 Antena3,
Nucleara pentru Augustin Lazar. Procurorul General a plagiat!

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei dovada ca Procurorul General, Augustin Lazar, a plagiat! Proiectul de management al lui Augustin Lazar este copiat de la fostul Procuror General, Tiberiu. continuă pe Antena3

Toader, dupa dezvaluirile Sinteza zilei legate de plagiatul lui Augustin Lazar: Procurorul General trebuie sa plece din functie!

Mihai Gadea a facut, joi, la Sinteza zilei, o dezvaluire de proportii: Proiectul de management al lui Augustin Lazar contine fragmente ample copy-paste dupa cel al fostului Procuror General, Tiberiu.

SCANDAL in justitie! Prima REACTIE a procurorului confundat de Tudorel Toader cu procurorul general. Cristian Lazar: Eu am clasat lui Iohannis, nu Augustin Lazar

Procurorul Cristian Aurel Lazar, cel cu care l-a confundat Tudorel Toader pe procurorul general Augustin Lazar, a confirmat joi, pentru Digi24, ca el e cel care a semnat clasarea dosarului in care aparea numele.

Surse CSM: Toader l-a incurcat pe Augustin Lazar cu Cristian Lazar si de aceea nu vrea sa publice documentele despre Procurorul General

Tudorel Toader a ajuns intr-o situatie deloc fericita in confruntarea cu Procurorul General pentru ca l-a incurcat pe Augustin Lazar cu Cristian Lazar. Informatia a fost furnizata de surse din cadrul.

Procurorul General confirma o informatie prezentata in exclusivitate de B1 TV: Ordonanta de clasare in dosarul lui Iohannis, semnata de Cristian Lazar, nu de Augustin Lazar / Documentul, publicat chiar de un site apropiat PSD (VIDEO, FOTO)

Rezolutia de clasare in dosarul presedintelui Klaus Iohannis, invocata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in cererea de revocare a procurorului general Augustin Lazar, nu a fost semnata de acesta, ci de.

Augustin Lazar: S-a dovedit a fi o manipulare. imi rezerv dreptul de a actiona conform procedurilor legale in vigoare. Reactia lui Cristian Lazar

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, joi, ca dosarul sau de candidatura la functia de procuror general nu a avut probleme, el fiind analizat cu meticulozitate de Consiliul Superior al Magistraturii. Totodata, Lazar a spus caspeculatiile din ultimele zile s-au dovedit a fi o manipulare a opiniei publice. intre timp, procurorul Cristian Lazar a reactionat si a spus ca el a fost cel care a clasat plangerea impotriva lui Klaus Iohannis.

Augustin Zegrean: il suspectez pe Augustin Lazar ca ii place scandalul si o va tine asa

Conflictul actual din justitie dintre Tudorel Toader si Augustin Lazar va continua deoarece procurorul general ar avea o pasiune pentru scandal, da de inteles fostul presedinte al CCR Augustin Zegrean. Acesta a ar.

Raluca Pruna: Procedura de revocare a lui Lazar n-are temei legal. Toader arunca un dubiu asupra actelor semnate de Procurorul General, lucru extrem de grav (VIDEO)

Raluca Pruna, fost ministru al Justitiei, a declarat ca atitudinea actualului ministru, Tudorel Toader, in ceea ce-l priveste pe Procurorul General Augustin Lazar este extrem de periculoasa. in primul rand.

Augustin Lazar: S-a dovedit a fi o manipulare . imi rezerv dreptul de a actiona conform procedurilor legale in vigoare

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, joi, ca dosarul sau de candidatura la functia de procuror general nu a avut probleme, el fiind analizat cu meticulozitate de Consiliul Superior al Magistraturii. Totodata, Lazar a spus caspeculatiile din ultimele zile s-au dovedit a fi o manipulare a opiniei publice.

Augustin Lazar: S-a dovedit a fi o manipulare. imi rezerv dreptul de a actiona conform procedurilor legale in vigoare

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, joi, ca dosarul sau de candidatura la functia de procuror general nu a avut probleme, el fiind analizat cu meticulozitate de Consiliul Superior al Magistraturii. Totodata, Lazar a spus caspeculatiile din ultimele zile s-au dovedit a fi o manipulare a opiniei publice.

Augustin Lazar, replica pentru Tudorel Toader: Ministrul exploateaza o eroare. Ordonanta de clasare a fost emisa de un alt procuror

Procurorul general Augustin Lazar sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, exploateaza o eroare de grefa survenita in martie 2016, iar ordonanta de clasare care se referea la presedintele Klaus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )