Libnet.ro
UNICEF

23:45

Raluca Pruna: Procedura de revocare a lui Lazar n-are temei legal. Toader arunca un dubiu asupra actelor semnate de Procurorul General, lucru extrem de grav (VIDEO)

B1 B1,
Raluca Pruna: Procedura de revocare a lui Lazar n-are temei legal. Toader arunca un dubiu asupra actelor semnate de Procurorul General, lucru extrem de grav (VIDEO)

Raluca Pruna, fost ministru al Justitiei, a declarat ca atitudinea actualului ministru, Tudorel Toader, in ceea ce-l priveste pe Procurorul General Augustin Lazar este extrem de periculoasa. in primul rand. continuă pe B1

Tot mai multi procurori ii cer ministrului Justitiei sa abandoneze procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Adunarea Generala a Procurorilor de la Parchetul Capitalei a decis, luni, sa isi insuseasca memoriul Asociatiei Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatiei Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor prin care se cere anularea procedurii de revocare a lui Augustin Lazar.

Raluca Pruna: Sa ne spuna domnul Toader care este temeiul legal pe care isi intemeiaza declansarea procedurii de revocare a procurorului general

Fostul ministru al Justitiei tehnocrat, Raluca Pruna, a declarat, joi, ca niciuna din cele trei conditii prezavute de lege pentru declansarea revocarii procurorului general nu este indeplinita si il invita pe Tudorel Toader sa explice care este temeiul legal pe care isi intemeiaza declansarea acestei proceduri.

Adevarul Live. Raluca Pruna dezbate cazul Tudorel Toader - Augustin Lazar

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna va fi prezenta joi, in redactia Adevarul, de la 12. 30, pentru a dezbate, alaturi de jurnalistul Liviu Avram si de redactorul-sef, Dan Marinescu, cazul Tudorel Toader - Augustin Lazar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )