Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nuclearelectrica are un nou director financiar

B1 B1,
Nuclearelectrica are un nou director financiar

Producatorul de electricitate Nuclearelectrica are un nou director financiar, pe economistul Mihai Darie, care a preluat functia pe 1 februarie. Darie este absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de. continuă pe B1

Coca-Cola Hellenic are un nou director financiar pentru Romania si Moldova

Dragos Ion este nou director financiar al Coca-Cola Hellenic pentru Romania si Moldova, functie pe care o va ocupa incepand cu luna martie, anunta compania.

Nou director financiar la Nuclearelectrica.

Producatorul de electricitate Nuclearelectrica SNN) are un nou director financiar, pe economistul Mihai Darie, care a preluat functia pe 1 februarie, relateaza Mediafax. Darie este absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, potrivit unui comunicat al Nuclearelectrica transmis luni Bursei de Valori Bucuresti. Citeste si: Nuclearelectrica da in judecata ANRE pentru ca o obliga de vanda energie populatiei la un pret mai mic Mihai .

Coca-Cola Hellenic are un nou director financiar pentru Romania si Moldova

Coca-Cola Hellenic anunta numirea lui Dragos Ion in functia de director financiar pentru Romania si Moldova, incepand cu luna martie, se arata intr-un comunicat de presa.

BRD Sogelease are un nou director general

BRD Sogelease are de la finalul anului trecut un nou director general, Jan Kotik, fost director executiv financiar si operatiuni in cadrul Essox, companie ceha de credite de consum detinuta de grupul Societe Generale, potrivit Mediafax .

Economistul Mihai Darie, noul director financiar al Nuclearelectrica

Economistul Mihai Darie a fost numit in functia de director financiar al Nuclearelectrica, incepand cu data de 1 februarie, potrivit unui comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2669 seconds )