Libnet.ro
UNICEF

13:15

De ce nu-l ajuta pe Liviu Dragnea amanarea deciziei Curtii Constitutionale

Adevărul Adevărul,
De ce nu-l ajuta pe Liviu Dragnea amanarea deciziei Curtii Constitutionale

Liderul PSD ar fi avut nevoie de o decizie favorabila astazi din partea Curtii Constitutionale in cazul contestatiei formulatede Florin Iordache pe tema completelor de trei judecatori de la ICCJ, si nu de o amanare pana pe 19 aprilie. Asta pentru a scapa de condamnarea in prima instanta in dosarul angajarilor fictive. in acest dosar, Liviu Dragnea si-ar putea afla sentinta luni, 15 aprilie cand are loc ultimul termen. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea asteapta azi decizia Curtii Constitutionale care l-ar putea scapa de o condamnare in dosarul angajarilor fictive

Curtea Constitutionala este asteptata sa dea una dintre cele mai asteptate decizii ale anului, una care l-ar putea scapa pe liderul PSD de o condamnare in dosarul angajarilor fictive. Instanta constitutionala dezbate joisesizarea facuta de Florin Iordache pe tema completelor de 3 judecatori.

Ce se va intampla cu dosarul lui Liviu Dragnea, cu termen final inaintea pronuntarii deciziei CCR. Avocat: Luam in calcul sa cerem instantei amanarea pronuntarii sentintei pana la decizia CCR

Avocatii in dosarul in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare iau in calcul sa ceara inaltei Curti de Casatie si Justitie la termenul din 15 aprilie - care ar trebui sa fie ultimul - amanarea pronuntarii sentintei pana la o decizie a Curtii Constitutionale privind completurile specializate de 3 judecatori de la instanta suprema, a declarat pentru HotNews. ro Adrian Toni Neacsu, avocat in acest dosar. Joi, CCR a amanat pentru 15 aprilie pronuntarea unei hotarari. O decizie favorabila a Curtii l-ar putea scapa pe Dragnea de condamnare.

LUDOVIC ORBAN: Nu putem accepta ca CCR sa se transforme intr-o institutie de amnistiere a lui Liviu Dragnea

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca presedintele Camerei Deputatilor nu poate sa delege atributii prevazute de Constitutie catre vicepresedinti, motiv pentru care liberalii au cerut Curtii Constitutionale sa amane analiza conflictului juridic de natura constitutionala provocat de Florin Iordache in legatura cu completurile specializate de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

UPDATE O noua amanare la Curtea Constitutionala a deciziei privind completurile specializate de la instanta suprema / Daca CCR accepta sesizarea, sentintele din prima instanta ar putea fi desfiintate / Liviu Dragnea, principalul beneficiar

Curtea Constitutionala a amanat din nou joi decizia asupra sesizarii vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache, pe tema constituirii completurilor specializate in cazurile de coruptie de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Daca judecatorii constata un conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie, asa cum a cerut Iordache, sentintele din prima instanta ar putea fi contestate si desfiintate, iar procesele s-ar putea relua de la zero. De asemenea, o astfel de hotarare l-ar putea scapa pe liderul PSD, Liviu Dragnea, de condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare in procesul angajarilor fictive.

Liviu Dragnea, tinut in sah: ce a decis CCR in cazul completurilor de judecata

Liviu Dragnea nu stie inca daca poate cere sau nu anularea condamnarii de trei ani si sase luni de inchisoare, primite in dosarul angajarilor fictive. Curtea Constitutionala a amanat, joi, sa ia o decizie in cazul sesizarii facute de vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache. Acesta a cerut Curtii sa constate daca nu cumva exista un [] .

Initiativa Fara penali in functii publice a primit avizul Curtii Constitutionale

Initiativa cetateneasca sustinuta de USR Fara penali in functii publice, de revizuire a Constitutiei, a primit marti avizul Curtii Constitutionale.

Turcan: Institutiile independente din Romania sa nu se lase intimidate de agresivitatea de tip mafiot a lui Liviu Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan face apel la institutiile independente din Romania sa nu se lase intimidate de agresivitatea de tip mafiot a lui Liviu Dragnea, spunand ca, daca i se va albi dosarul, nimic nu va sta in calea dictaturii lui Liviu Dragnea, iar Romania nu va mai putea sta in acelasi rand cu celelalte tari europene.

RALUCA TURCAN: Institutiile sa nu se lase intimidate de agresivitatea lui Liviu Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan face apel la institutiile independente din Romania sa nu se lase intimidate de agresivitatea de tip mafiot a lui Liviu Dragnea, spunand ca, daca i se va albi dosarul, nimic nu va sta in calea dictaturii lui Liviu Dragnea, iar Romania nu va mai putea sta in acelasi rand cu celelalte tari europene.

LIVIU DRAGNEA: Eu n-o sa propun sa fie remaniat Tudorel Toader

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, la un post de televiziune, ca el nu va propune in Comitetul Executiv CEx) al PSD remanierea ministrului justitiei, Tudorel Toader, dar nici nu se poate opune daca acest lucru va fi sustinut de colegi.

LIVIU DRAGNEA L-A IEVALUAT PE TUDOREL TOADER Soarta ministrului justitiei, in pixul premierului Dancila

In urma avertismentului trimis de Comisia Europeana, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gasit vinovatul: Tudorel Toader. Ministrul justitiei trebuie sacrificat, prin remaniere guvernamentala, pentru a opri discutiile despre ordonantele de urgenta privind modificarea legilor justitiei si legislatiei penale, in opinia liderului PSD.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )