Libnet.ro
UNICEF

17:00

Liviu Dragnea asteapta azi decizia Curtii Constitutionale care l-ar putea scapa de o condamnare in dosarul angajarilor fictive

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea asteapta azi decizia Curtii Constitutionale care l-ar putea scapa de o condamnare in dosarul angajarilor fictive

Curtea Constitutionala este asteptata sa dea una dintre cele mai asteptate decizii ale anului, una care l-ar putea scapa pe liderul PSD de o condamnare in dosarul angajarilor fictive. Instanta constitutionala dezbate joisesizarea facuta de Florin Iordache pe tema completelor de 3 judecatori. continuă pe Adevărul

PONTA: Dragnea isi va anula, miercuri, condamnarile primite in ambele dosare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca liderul PSD Liviu Dragnea isi va anula, miercuri, condamnarile primite in ambele dosare, prin decizia Curtii Constitutionale care a fost sesizata de catre Florin Iordache, dar care ar fi fost scrisa de cineva de la CCR.

Anunt major despre pensii! Liviu Dragnea le da marea veste pensionarilor

Anunt oficial despre pensiile romanilor. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus totul despre cresterile care vor avea loc. Este o veste imense pentru toti pensionarii. Vezi AICI cand vor creste pensiile si cati.

Ce se va intampla cu dosarul lui Liviu Dragnea, cu termen final inaintea pronuntarii deciziei CCR. Avocat: Luam in calcul sa cerem instantei amanarea pronuntarii sentintei pana la decizia CCR

Avocatii in dosarul in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare iau in calcul sa ceara inaltei Curti de Casatie si Justitie la termenul din 15 aprilie - care ar trebui sa fie ultimul - amanarea pronuntarii sentintei pana la o decizie a Curtii Constitutionale privind completurile specializate de 3 judecatori de la instanta suprema, a declarat pentru HotNews. ro Adrian Toni Neacsu, avocat in acest dosar. Joi, CCR a amanat pentru 15 aprilie pronuntarea unei hotarari. O decizie favorabila a Curtii l-ar putea scapa pe Dragnea de condamnare.

De ce nu-l ajuta pe Liviu Dragnea amanarea deciziei Curtii Constitutionale

Liderul PSD ar fi avut nevoie de o decizie favorabila astazi din partea Curtii Constitutionale in cazul contestatiei formulatede Florin Iordache pe tema completelor de trei judecatori de la ICCJ, si nu de o amanare pana pe 19 aprilie. Asta pentru a scapa de condamnarea in prima instanta in dosarul angajarilor fictive. in acest dosar, Liviu Dragnea si-ar putea afla sentinta luni, 15 aprilie cand are loc ultimul termen.

LUDOVIC ORBAN: Nu putem accepta ca CCR sa se transforme intr-o institutie de amnistiere a lui Liviu Dragnea

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca presedintele Camerei Deputatilor nu poate sa delege atributii prevazute de Constitutie catre vicepresedinti, motiv pentru care liberalii au cerut Curtii Constitutionale sa amane analiza conflictului juridic de natura constitutionala provocat de Florin Iordache in legatura cu completurile specializate de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Initiativa ,,Fara penali in functii publice, ajunsa pe masa judecatorilor Curtii Constitutionale

Curtea Constitutionala dezbate azi initiativa cetateneasca prin care USR propune ca in Constitutie sa fie introdusa o prevedere care sa nu permita persoanelor condamnate penal sa ocupe functii publice. Propunerea a fost luata in discutie si la finalul.

Liviu Dragnea, tinut in sah: ce a decis CCR in cazul completurilor de judecata

Liviu Dragnea nu stie inca daca poate cere sau nu anularea condamnarii de trei ani si sase luni de inchisoare, primite in dosarul angajarilor fictive. Curtea Constitutionala a amanat, joi, sa ia o decizie in cazul sesizarii facute de vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache. Acesta a cerut Curtii sa constate daca nu cumva exista un [] .

Liviu Dragnea, despre o infruntare cu Iohannis la prezidentiale: Nu e greu de batut!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, raspunde diseara, de la ora 21. 00, la Antena 3, intrebarilor lui Razvan Dumitrescu. Ce scor se asteapta ca va obtine PSD la alegerile europarlamentare? Ce decizie va fi.

Exclusiv. Ce ii transmite Liviu Dragnea lui Iohannis in scandalul Augustin Lazar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, raspunde diseara, de la ora 21. 00, la Antena 3, intrebarilor lui Razvan Dumitrescu. Ce scor se asteapta ca va obtine PSD la alegerile europarlamentare? Ce decizie va fi.

Politistul de la DNA care divulga informatii SRI despre Liviu Dragnea, condamnat la 8 ani

Dan Emil Manolachi, fostul ofiter de politie judiciara din Directiei Nationale Anticoruptie acuzat de divulgarea de informatii secrete din anchete in favoarea lui Liviu Dragnea, a fost condamnat, luni, la 8 ani de detentie. Politistul a fost gasit vinovat ca a fotografiat o nota secreta emisa de Serviciul Roman de Informatii SRI), care continea informatii despre societatea Tel Drum. Decizia instantei este definitiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )