Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum traiesc oamenii n Venezuela, tara cu cele mai mari rezerve de petrol din lume: O tara ruinata si izolata, unde Maduro vrea un nou mandat de presedinte

Hotnews Hotnews,
 Cum traiesc oamenii n Venezuela, tara cu cele mai mari rezerve de petrol din lume: O tara ruinata si izolata, unde Maduro vrea un nou mandat de presedinte

Pe o strada din Maracaibo, al doilea oras din Venezuela si centrul industriei petroliere al tarii, autobuzele nu mai circula, din lipsa pieselor de schimb. Oamenii merg cu un mic tren turistic. Probleme de transport, intreruperi de electricitate, cozi de ore la supermarketuri, climat de insecuritate in crestere: intr-o tara ruinata de caderea cotatiilor petrolului, oamenii din toate clasele sociale sufera in fiecare zi de o criza economica ce pare fara sfarsit. continuă pe Hotnews

Finala Exatlon: Se stie deja cine are cele mai MARI SANSE si va fi declarat CASTIGATOR

Finala concursului Exatlon va fi transmisa in direct, saptamana viitoare, iar telespectatorii urmeaza sa decida soarta marelui castigator, care va primi 100. 000 de euro. Exatlon, revelatia momentul in.

Unul dintre cele mai mari branduri europene de masini va renunta la MOTOARELE DIESEL in Europa

Indepartarea Europei de motoarele diesel prinde viteza, o noua companie anuntand ca va renunta la acestea. Astfel, Volvo Cars a declarat ca urmatorul model de sedan, S60, pe care il lanseaza nu va fi.

Unul dintre cele mai mari branduri europene de masini va renunta la MOTOARELE DIESEL

Indepartarea Europei de motoarele diesel prinde viteza, o noua companie anuntand ca va renunta la acestea. Astfel, Volvo Cars a declarat ca urmatorul model de sedan, S60, pe care il lanseaza nu va fi.

O romanca de 14 ani, la un pas sa castige Vocea Spaniei Junior: Una dintre cele mai mari cantarete pe care le-am intalnit vreodata VIDEO

Flori Alexandra Cutitaru, in varsta de 14 ani, originara din Romania, a fost la un pas sa castige marea finala a show-ului Vocea Spaniei Junior/La Vos Kids, de luni seara.

Tara noastra, din nou la coada clasamentului. Romanii au printre cele mai mici salarii din Europa

Romanii au printre cele mai mici salarii din Europa, arata o analiza realizata de o firma de consultanta. Culmea e ca, in ciuda veniturilor mici, romanii platesc printre cele mai mari impozite. Lorena Burlacu a.

Peste 270 de expozanti la cea mai mare expozitie de tehnica militara din estul Europei. Cele mai mari companii din lume au venit sa prezinte tehnicile de lupta (VIDEO)

La Romaero s-a deschis cea mai mare conferinta si expozitie de aparare, securitate si aeronautica din estul Europei, informeaza B1 TV. Atrase de anuntul guvernantilor ca Romania isi va innoi armamentul, ce.

VIDEO Omul a murit, dar vom ramane cu legenda: Cele mai frumoase comentarii ale lui Cristian Topescu

Romania a ramas, astazi, fara cel mai mare comentator sportiv din istoria tarii. Cristian Topescu a avut privilegiul de a relata unele dintre cele mai mari performante din istoria sportului romanesc.

Cele mai sarace state UE vor sa adere la zona euro

Romania a anuntat ca isi va prezenta strategia de aderare pana la finalul acestui an Cele mai sarace state membre ale Uniunii Europene si-au propus sa adere la zona euro, informeaza Bloomberg. Ultima este tara noastra, care, saptamana trecuta, a anuntat ca isi va prezenta strategia pana la sfarsitul anului, readucand in prim-plan o idee din 2015. Romania se alatura, astfel, Bulgariei si Croatiei, in cautarea unei cai care sa duca la aderarea la zona monedei unice.

Alba Iulia, premiul intai din partea Ambasadei Frantei pentru regenerarea urbana a celei mai mari cetati din Romania

Proiectul premiat se incadreaza intr-o strategie de ansamblu a Municipiului Alba Iulia de peste 15 ani, care a vizat numeroase initiative urbane si patrimoniale. Rezultatele s-au concretizat in schimbarea la fata a celei mai mari cetati din Romania, prin regenerare urbana.

Cele mai bogate 10 familii regale din lume

Contrar asteptarilor, bogatia familiilor regale europene paleste in fata unor figuri ale regalitatii din restul lumii. Regina Elisabeta a II-a si familia regala britanica au o avere de 500 de milioane de dolari, dar nu reusesc sa se claseze in top 10 cele mai bogate familii regale din lume, conform Business Insider.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )