Libnet.ro
UNICEF

11:15

Numai de bine. Planta potrivita pentru fiecare loc din casa

Antena3 Antena3,
Numai de bine. Planta potrivita pentru fiecare loc din casa

Plantele din casa ne fac viata mai frumoasa si aerul pe care il respiram, mai bun. Sunt si flori pe care nu este indicat sa le tinem acolo unde dormim sau in camera copilului. continuă pe Antena3

Darren Cahill: Si eu voi da cate 50 de dolari pentru fiecare iesire nervoasa a Simonei

Antrenorul Darren Cahill a laudat initiativa Simonei Halep de a dona 200 de dolari de fiecare data cand il enerveaza, subliniind ca si el va da 50 de dolari la fiecare iesire nervoasa a romancei, pentru victimele incendiilor din Australia.

Incendiile din Australia: Karolina Pliskova va dona victimelor 125 de euro pentru fiecare as reusit

Jucatoarea ceha de tenis Karolina Pliskova, locul 2 WTA, se alatura apelului lansat de tenismenul Nick Kyrgios si va dona 125 de euro pentru fiecare as pe care il va servi la meciurile disputate in Australia victimelor incendiilor care au afectat tara de la Antipozi.

Mihai Voropchievici a prezentat PREVIZIUNILE RUNELOR pentru saptamana 6-12 ianuarie. HOROSCOPUL pentru FIECARE ZODIE in parte

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru saptamana 6-12 ianuarie 2020, la Antena 3. Iata cum va fi saptamana aceasta pentru fiecare zodie in parte.

MARIUS BODEA (PNL): Proiectul autostrazii Iasi-Targu Mures este eligibil pentru finantarea integrala din fonduri europene nerambursabile

Presedintele Comisiei pentru Transporturi si Infrastructura, deputatul PNL Marius Bodea, sustine ca autostrada Iasi-Targu Mures este eligibila pentru finantare din fonduri europene, adaugand ca exista vointa politica necesara pentru realizarea lucrarii, potrivit News. ro.

Pentru angajatii publici din Elvetia, calatoria pana la birou devine parte a programului de lucru

Elvetia are incredere deplina in navetistii sai, motiv pentru care a decis sa ii autorizeze sa includa, in programul orelor de lucru, si timpul calatoriei de acasa la birou. Cu conditia ca angajatii navetisti sa foloseasca trenul sau alte forme de transport in comun. Masura a intrat in vigoare la inceputul lunii ianuarie, potrivit La Repubblica, citat de Rador.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )