Libnet.ro
UNICEF

13:00

Numai Klaus Iohannis sa nu fii! Caruselul huiduielilor arata cat de putin s-a reformat clasa politica in ultimii ani

Adevărul Adevărul,
Numai Klaus Iohannis sa nu fii! Caruselul huiduielilor arata cat de putin s-a reformat clasa politica in ultimii ani

Asa dupa cum era de asteptat si asa dupa cum au dovedit-o numeroasele si deloc convergentele adnotari mai mult sau mai putin apreciative ori amabile la comentariul meu de vineri, primul interviu televizat acordat de presedintele Klaus Iohannis a starnit nu doar aplauze. Ci si consistente nemultumiri, scrie Mircea Morariu pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Numai Klaus Iohannis sa nu fii!

Asa dupa cum era de asteptat si asa dupa cum au dovedit-o numeroasele si deloc convergentele adnotari mai mult sau mai putin apreciative ori amabile la comentariul meu de vineri, primul interviu televizat acordat de presedintele Klaus Iohannis a starnit nu doar aplauze. Ci si consistente nemultumiri.

Klaus Iohannis, de Ziua Unirii: Cu incredere in prezent sa fim, oriunde ne-am afla, un popor al unitatii

Presedintele Klaus Iohannis a postat, sambata, un mesaj video pe Facebook , de Ziua Unirii Principatelor Romane, in care arata ca Romania este astazi tara UE cu drepturi depline, si transmite sa fim, cu incredere in prezent, oriunde ne-am afla, un.

Klaus Iohannis viziteaza luni arhivele CNSAS: In aceste dosare se afla memoria comunismului si nu avem dreptul s-o trecem sub tacere

Presedintele Klaus Iohannis va face luni dimineata o vizita la depozitele de arhiva ale Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii din Popesti Leordeni, a anuntat sambata Administratia Prezidentiala. Klaus Iohannis a precizat duminica pe Facebook, referitor la aceasta vizita, ca in arhivele fostei Securitati se regaseste o parte din istoria poporului nostru.

Klaus Iohannis il vrea pe Constantin Dudu Ionescu in echipa de consilieri

Un nou nume este vehiculat pentru echipa de consilieri a lui Klaus Iohannis. Potrivit Ziare. com fostul ministru de Interne, Constantin Dudu Ionescu ar putea fi numit consilier de stat pe probeme de Siguranta.

Klaus Iohannis si Victor Ponta participa, la Iasi, la evenimentele dedicate Unirii Principatelor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa, sambata, la Iasi la evenimentele dedicate Unirii Principatelor. in acest weekend, Iasiul a devenit capitala politica a Romaniei. Klaus Iohannis,.

Klaus Iohannis: Revizuirea Constitutiei este obligatorie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca revizuirea Constitutiei este un demers obligatoriu, informeaza Mediafax. intrebat daca revizuirea Constitutiei este un demers care ar trebui facut, Iohannis a spus:.

Klaus Iohannis: Motivul pentru starea economica actuala a Romaniei este coruptia generalizata. Eu nu fac politica pentru persoane, eu fac politica pentru Romania

Dupa prima luna din mandatul de presedinte, Klaus Iohannis lanseza un mesaj cu privire la situatia economica a Romaniei. intr-o postare pe pagina personala de Facebook, Iohannis sustine ca motivul pentru.

Klaus Iohannis la Realitatea Tv: Cu actualul Guvern nu vad cum sa pun in practica programul meu pentru o Romanie puternica in urmatorii 10 ani. Imi doresc un Guvern PNL, nu fac un secret

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi seara, in emisiunea Jocuri de putere de la Realitatea Tv, moderata de Rares Bogdan, ca isi doreste un Parlament mai putin numeros si mai eficient, o Constitutie modernizata si reluarea discutiilor pe regionalizare si descentralizare. Seful statului a adaugat ca este normal sa colaboreze cu Victor Ponta, insa cu acest Guvern nu vad cum sa pun in practica programul meu pentru o Romanie puternica in urmatorii 10 ani. ) Am spus ca dupa alegeri vor aparea miscari in Parlament, se formeaza noi grupuri. Acest lucru se intampla. E posibil sa se schimbe majoritatea. Iohannis a vorbit si despre proiectul Rosia Montana, spunand ca, in opinia sa, acesta trebuie rediscutat, insa nu este treaba presedintelui. Lucrurile s-au schimbat radical dupa scaderea pretului petrolului. Exploatarea gazelor de sist, in tara noastra, nu cred ca mai este in zona rentabilitatii. Iohannis: Parlament redus, Constitutie modernizata, lupta anticoruptie, guvern PNL, extractia gazelor de sist este nerentabila.

Victor Ponta: Klaus Iohannis trebuie sa medieze intre SRI si CCR

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica seara, ca este rolul presedintelui Klaus Iohannis sa medieze eventuale neintelegeri intre institutii precum Serviciul Roman de Informatii si Curtea Constitutionala. Primul ministru a negat informatia potrivit careia ar fi avut o discutie cu fostul presedinte Traian Basescu inainte de numirea lui Toni Grebla ca judecator la CCR si a refuzat sa se pronunte daca acesta din urma ar trebui sa demisioneze din functie, ca urmare a anchetei DNA.

Ponta: Klaus Iohannis a facut declaratie institutionala cand a afirmat ca doreste sa lucreze cu un guvern PNL

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara ca este sigur de mentinerea actualei majoritati parlamentare si ca presedintele Klaus Iohannis a facut o declaratie institutionala atunci cand a afirmat ca doreste sa lucreze cu un guvern PNL si cu un alt premier.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2637 seconds )