Libnet.ro
UNICEF

15:00

P Numai prin vot ne eliberam de ramasitele comunismului si de un PSD care a inhibat dezvoltarea Romaniei

Hotnews Hotnews,
 P Numai prin vot ne eliberam de ramasitele comunismului si de un PSD care a inhibat dezvoltarea Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat PSD ca a incercat sa acapareze intregul stat, toate marile sisteme. Seful statului a afirmat ca PSD, dinspre care vine un iz de comunism, este insurubat in toate structurile statului. Numai prin vot Romania se poate elibera de ramasitele comunismului, a fost mesajul presedintelui Klaus Iohannis la Reuniunea Ligii Alesilor Locali ai Partidului National Liberal. continuă pe Hotnews

KLAUS IOHANNIS: Declara razboi impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis a lansat astazi, la Liga Alesilor Locali ai PNL, un atac dur la adresa PSD despre care sustine ca a incercat sa acapareze intregul stat, toate marile sisteme. Presedintele spune ca PSD , dinspre care vine un iz de comunism este insurubat in toate structurile statului si ca numai prin vot Romania se poate elibera ramasitele comunismului.

FLORIN IORDACHE: Am vazut ca sunt foarte multe masuri ale PSD care sunt preluate cu copy-paste

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a anuntat ca va propune ca audierea ministrilor sa aiba loc saptamana viitoare, marti miercuri si joi. Iordache se intreaba de ce a fost dat jos Guvernul Dancila, daca Programul de Guvernare al Guvernului Orban are foarte multe masuri preluate cu copy-paste din cel al PSD. intrebat despre sansela ca Guvernul sa treaca dupa primul vot, Iordache a spus ca ar trebui ca acel vor sa aiba loc, dar nu crede ca se vor strange 233 de parlamentari in sala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )