Libnet.ro
UNICEF

18:30

Numar record de amenzi in Vaslui pentru persoane care nu au respectat izolarea si ordonanta militara

Adevărul Adevărul,
Numar record de amenzi in Vaslui pentru persoane care nu au respectat izolarea si ordonanta militara

Peste 600 de amenzi au fost aplicate de politistii din Vaslui de la intrarea in vigoare a ordonantei militare, pentru nerespectarea restrictiilor, respectiv a izolarii la domiciliu. Mai bine de jumatate din totalul sanctiunilor au fost aplicate in ultimele 24 de ore. continuă pe Adevărul

Un numar de 450 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare au fost plasate in carantina institutionalizata

Un numar de 450 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare au fost plasate in carantina institutionalizata, de la intrarea in vigoare a Ordonantei militare nr. 2 si pana in prezent. De la.

Aproape 550 de persoane care nu au respectat izolarea la domiciliu, plasate fortat in carantina

Aproape 550 de persoane care nu au respectat izolarea la domiciliu au fost plasate automat in carantina, de duminica, de la intrarea in vigoare a ordonantei militare 2.

Orasul din Romania unde taxiul este gratis pentru cei care duc hrana celor vulnerabili in fata pandemiei

Apelul comun al autoritatilor si personalitatilor din Romania este Stati acata!, masura prin care raspandirea bolii poate fi prevenita. Populatia incearca, insa, exista o categorie care, pe langa faptul ca este vulnerabila in fata virusului, nici timpul nu e de partea ei. Batranetea, haine grele, asa ca, pentru cei care aveau o mana dreapta la .

Penny, masuri de siguranta pentru cei care fac cumparaturi. Cand e mai bine sa mergi la magazin

Magazinul Penny isi informeaza clientii ca a luat masuri suplimentare de igienizare a tuturor suprafetelor pentru limitarea raspandirii infectiei Covid-19. Ecrane de protectie intre casieri si clienti Reprezentantii Penny isi asigura toti clientii ca au dispensere cu dezinfectant la intrarea in fiecare magazin si ca masurile de curatenie si igienizare au fost intensificate. Carucioarele sunt .

Gigi Becali, gest urias pentru batranii care nu au mancare in aceste zile. Nu s-a oprit doar la donatiile pentru spitale

Gigi Becali continua sa surprinda si sa faca gesturi umanitare. Dupa donatia substantiala pentru Spitalul Matei Bals, Gigi Becali a facut un gest urias pentru batranii care nu au mancare in aceste zile. Gigi Becali, gest urias pentru batranii care nu au mancare in aceste zile. Nu s-a oprit doar la donatiile pentru spitale Donatia .

Coronavirus in Romania: 12 persoane care s-au intors din Italia si se aflau in carantina la Techirghiol au fost testate pozitiv

12 romani care au fost repatriati din Italia si carantinati la Sanatoriul Balnear din Techirghiol au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus. Oamenii au fost transportati la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta.

indemnul primarului Timisoarei, dupa intoarcerea romanilor din strainatate: Deja au inceput jafurile! Paziti-va, oameni buni! Nu numai Covid-19 este un pericol, avem si persoane care sunt periculoase (VIDEO)

Primarul Timisoarei, Nicole Robu, ii sfatuieste pe romani sa se pazeasca de conationalii lor care au stricat imaginea Romaniei peste hotare si care acum, de teama coronaviruslui, s-au intors in.

Curse gratuite pentru cei care lupta impotriva coronavirusului prin aplicatia de taxi si ridesharing Free Now

Free Now sustine personalul medical care lupta impotriva coronavirusului si personalul din institutiile implicate in organizarea si gestionarea starii de urgenta oferind curse gratuite, in parteneriat cu Asociatia Studentilor din Universitatea.

Ministerul Economiei a publicat certificatele pentru firmele care vor ajutor de la stat

Ministerul Economiei a publicat, joi, in Monitorul Oficial ordinul de ministru care aproba forma certificatelor necesare firmelor care vor sa beneficieze de masurile de sprijin guvernamental.

CNAIR a lansat o licitatie pentru drumul care va conecta Autostrada Sibiu - Pitesti de orasul Ramnicu - Valcea

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat miercuri o licitatie privind drumul care va conecta Autostrada Sibiu - Pitesti de orasul Ramnicu Valcea. Valoarea estimata a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )