Libnet.ro
UNICEF

13:45

Numar record de morti din cauza covid la Constanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Numar record de morti din cauza covid la Constanta

Constanta a inregistrat un record de morti, joi, dupa ce 15 persoane au fost declarate decedate in urma infectarii cu coronavirus. Este vorba de 8 femei si 7 barbati cu varste cuprinse intre 50 si 91 de ani, transmite Info Sud-Est. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE LUMII Pietele internationale, speriate de inasprirea restrictiilor din cauza Covid-19

Pietele europene au scazut ieri, din cauza raspandirii infectarilor cu coronavirus in regiune si a restrictiilor impuse in acest context.

Raport: 95,3% dintre pacientii din Romania decedati din cauza COVID-19 prezentau comorbiditati asociate

Pana la data de 15 noiembrie 2020, 95,3% dintre decese cauate de COVID-19 prezentau comorbiditati asociate, 83,1% din totalul deceselor au survenit la persoane de peste 60 de ani, iar 59,2% dintre acestea erau.

Un medic de familie a decedat din cauza infectiei cu COVID-19, iar altul s-a infectat. Un oras din Olt a ramas fara medici

Orasul Potcoava,judetul Olt, a ramas fara niciun medic de familie din cauza pandemiei de coronavirus. Unul dintre cei doi medici de familie din orasul Potcoava,a decedat din cauza Covid-19 si cel.

Industria aviatiei, in lockdown din cauza COVID. Traficul aerian a scazut la doar la 10% fata de valorile din 2019

Pandemia de COVID-19 a lovit sub centura industria aviatica, la nivel mondial, dupa ce ani la rand a cunoscut o dezvoltare incredibila. S-a ajuns ca, in 2019, companiile sa opereze pana la 100. 000 de zboruri in 24 de ore.

Viorel Badea: Romanii din Diaspora conteaza pentru PNL. Guvernul a propus un numar record de 748 de sectii de votare pentru parlamentarele din decembrie

Presedintele Comisiei pentru romanii din afara tarii din Senat, Viorel Badea, ii indeamna pe romanii din Diaspora sa vina in numar cat mai mare la votul din decembrie, pentru care Guvernul a solicitat organizarea a 748 de sectii de votare, numar record pentru parlamentare. Liderul PNL Diaspora sustine ca romanii trebuie sa urmeze exemplul cetatenilor moldoveni care weekend-ul trecut s-au mobilizat, iesind intr-un numar record la urne.

Patriarhul Serbiei a murit din cauza infectiei cu Covid-19

Patriarhul Serbiei Irineu a murit din cauza infectiei cu Covid-19, anuntul fiind facut de presedintele Aleksandar Vucic pe contul sau oficial de instagram, relateaza Reuters. Irineu avea 90 de ani si a fost o figura cu o puternica influenta politica, conservatoare. A fost diagnosticat cu infectia cu noul coronavirus pe 4 noiembrie si, de atunci, a fost internat intr-un spital militar din Belgrad.

Ramona Badescu este in doliu. Ce tragedie: tatal ei a murit din cauza virusului ucigas

Ramona Badescu este in doliu dupa ce tatal ei a murit din cauza virusului ucigas. Ramona Badescu traieste un adevarat cosmar dupa ce tatal ei a murit, la varsta de 89 de ani. Barbatul suferea de mai multe boli si fusese internat in spital, acum o saptamana, unde a fost diagnosticat si cu coronavirus. Vestea .

DIN CAUZA UTILIZARII ABUZIVE Insulele Solomon interzic Facebook

Guvernul din Insulele Solomon a decis sa interzica temporar Facebook din cauza utilizarii abuzive si in lipsa unei reglementari in ceea ce priveste site-ul retelei sociale, a relatat astazi presa locala.

Viktor Orban: Ungaria a blocat bugetul UE din cauza santajului privind imigratia

Ungaria a folosit dreptul sau de veto fata de bugetul UE pentru 2021-2027 si contra fondului de revenire post-coronavirus din cauza ca ar fi fost obligata sa accepte imigratia, a declarat miercuri premierul Viktor Orban, potrivit Reuters.

UPDATE Circulatie feroviara a fost intrerupta pe magistrala Bucuresti - Timisoara din cauza unei sine fisurate

Circulatia feroviara este intrerupta pe M900 Bucuresti - Timisoara din cauza unei sine fisurate in Mehedinti. Doua trenuri sunt pentru moment afectate. M900 este intr-o stare deplorabila si numeroasele restrictii fac ca trenurile sa parcurga 533 km cu o medie de sub 55 kmh, aparand des intarzieri. UPDATE Circulatia s-a reluat la 9.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )