Libnet.ro
UNICEF

21:00

Viktor Orban: Ungaria a blocat bugetul UE din cauza santajului privind imigratia

Hotnews Hotnews,
 Viktor Orban: Ungaria a blocat bugetul UE din cauza santajului privind imigratia

Ungaria a folosit dreptul sau de veto fata de bugetul UE pentru 2021-2027 si contra fondului de revenire post-coronavirus din cauza ca ar fi fost obligata sa accepte imigratia, a declarat miercuri premierul Viktor Orban, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

VIKTOR ORBAN: Ungaria s-a opus prin veto bugetului UE din cauza santajului privind migratia

Ungaria s-a opus prin veto bugetului pentru 2021-2027 si fondului de recuperare post-coronavirus ale Uniunii Europene pentru ca ele ar fi fortat-o sa accepte migratia, a declarat astazi premierul Viktor Orban.

De ce a dat Ungaria veto pe bugetul UE. Ce a spus premierul Viktor Orban

Ungaria ablocat prin vetobugetul Uniunii Europene 2021-2027 si fondul de redresare post-coronavirus pentru ca ar fi fortat-o sa accepte imigratia, a declarat prim-ministrul ungar Viktor Orban, miercuri,.

Desi si-a petrecut luna de miere in Ungaria, Joe Biden nu-l va menaja pe premierul Viktor Orban

Pierderea alegerilor prezidentiale in SUA de catre Donald Trump il priveaza pe premierul iliberal de la Budapesta, Viktor Orban, de un aliat important pe scena internationala. Noul presedinte i-a criticat in dese randuri stilul autoritar de conducere. Totusi, Biden cunoaste din 1977 Ungaria, unde si-a petrecut luna de miere dupa casatoria cu viitoarea prima doamna, Jill Biden.

Ungaria lui Viktor Orban se pregateste sa infrunte administratia Biden

Odata cu revenirea la putere a democratilor la Washington, opozantii premierului ungar Viktor Orban spera la o intensificare a presiunilor asupra Budapestei, deja pregatita de o infruntare la fel ca imediat dupa 2010, comenteaza AFP citata de Agerpres. Prin respingerea refugiatilor, aversiunea fata de echilibrul de puteri si apetenta pentru fake news, stilul controversat de guvernare al prim-ministrului ungar, deja in conflict cu Bruxellesul, il apropia de presedintele american republican Donald Trump, perdant in alegerile din noiembrie.

UPDATE: Polonia si Ungaria au blocat bugetul si planul de relansare economica al UE (surse) Mutarea a fost anuntata luni de purtatorul de cuvant al guvernului ungar

Surse din cadrul Uniunii Europene au confirmat pentru AFP ca Polonia si Ungaria si-au folosit dreptul de veto pentru a bloca bugetul multianual si planul masiv de relansare economica al Uniunii Europene. UPDATE PPE critica decizia Ungariei si Poloniei: Orice politician care se opune corelarii o face fiindca va dori sa incalce statul de drept.

Un medic de familie a decedat din cauza infectiei cu COVID-19, iar altul s-a infectat. Un oras din Olt a ramas fara medici

Orasul Potcoava,judetul Olt, a ramas fara niciun medic de familie din cauza pandemiei de coronavirus. Unul dintre cei doi medici de familie din orasul Potcoava,a decedat din cauza Covid-19 si cel.

Ramona Badescu este in doliu. Ce tragedie: tatal ei a murit din cauza virusului ucigas

Ramona Badescu este in doliu dupa ce tatal ei a murit din cauza virusului ucigas. Ramona Badescu traieste un adevarat cosmar dupa ce tatal ei a murit, la varsta de 89 de ani. Barbatul suferea de mai multe boli si fusese internat in spital, acum o saptamana, unde a fost diagnosticat si cu coronavirus. Vestea .

DIN CAUZA UTILIZARII ABUZIVE Insulele Solomon interzic Facebook

Guvernul din Insulele Solomon a decis sa interzica temporar Facebook din cauza utilizarii abuzive si in lipsa unei reglementari in ceea ce priveste site-ul retelei sociale, a relatat astazi presa locala.

UPDATE Circulatie feroviara a fost intrerupta pe magistrala Bucuresti - Timisoara din cauza unei sine fisurate

Circulatia feroviara este intrerupta pe M900 Bucuresti - Timisoara din cauza unei sine fisurate in Mehedinti. Doua trenuri sunt pentru moment afectate. M900 este intr-o stare deplorabila si numeroasele restrictii fac ca trenurile sa parcurga 533 km cu o medie de sub 55 kmh, aparand des intarzieri. UPDATE Circulatia s-a reluat la 9.

Probleme in Hunedoara din cauza noului coronavirus: Numarul focarelor a explodat. Cea mai grea situatie, chiar in spitalul judetean

Situatia devine tot mai complicata in Hunedoara din cauza pandemiei de COVID-19. Numarul focarelor active in judet a ajuns la 21 de focare, cele mai multe persoane infectate fiind la Spitalul Judetean Deva si la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )