Libnet.ro
UNICEF

08:00

Numar record de transportatori in 2016. Doar 1 din 10 are sanse sa reziste pe piata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Numar record de transportatori in 2016. Doar 1 din 10 are sanse sa reziste pe piata

Transportul rutier de marfuri este unul dintre domeniile cu cea mai mare crestere a numarului de companii infiintate in anul 2016, comparativ cu anul 2015. Mai putin de 10% dintre aceste companii au sanse reale de a rezista pe piata in urmatorii ani,. continuă pe Wall-Street Ro

Prorectorul Universitatii de Medicina din Chisinau: Are loc un foarte mare exod al medicilor catre Romania

Mai putin de o treime dintre absolventii Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) Nicolae Testemitanu din Chisinau raman sa lucreze in Republica Moldova, iar cei mai multi dintre medici merg sa profeseze in Romania, a afirmat prorectorul pentru relatii internationale al UMF Chisinau, profesorul universitar Mihai Gavriliu, citat de Agerpres.

Investitorii straini: 9 din 10 oameni de afaceri spun ca schimbarile legislative le afecteaza planurile de afaceri (fata de 25% in 2015)

Consiliul Investitorilor Straini FIC) publica de doua ori pe an Indicele perceptiei despre mediul de afaceri, realizat in randul membrii sai. Companiile din cadrul FIC reprezinta un segment important din investitiile straine directe in Romania, cumuland impreuna mai mult de 180. 000 de angajati si o cifra de afaceri totala ce reprezinta aproximativ 25% din PIB-ul Romaniei. Rezultatele analizei din septembrie 2017 arata ca peste 60% dintre respondenti se asteapta ca veniturile si afacerile lor sa creasca in urmatorul an, ceea ce confirma cresterea economica inregistrata de Romania in acest an si prognoza pentru 2018. In acelasi timp se remarca o deteriorare semnificativa a perceptiei privind mediul de afaceri din Romania, in special in privinta predictibilitatii cadrului legislativ si a stabilitatii fiscale si de reglementare.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )