Libnet.ro
UNICEF

11:15

Numarul deceselor din cauza noului coronavirus a ajuns la 790, in Romania

Antena3 Antena3,
Numarul deceselor din cauza noului coronavirus a ajuns la 790, in Romania

Inca zece persoane au decedat din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 790. continuă pe Antena3

IN ULTIMELE DOUA LUNI, Zeci de jurnalisti au murit din cauza noului coronavirus

Zeci de jurnalisti au murit din cauza noului coronavirus din martie in lume, a estimat vineri organizatia elvetiana PEC Press Emblem Campaign), deplangand o protectie insuficienta a angajatilor din mass-media care relateaza despre pandemie, scrie AFP.

Zeci de jurnalisti au murit, in ultimele doua luni, din cauza noului coronavirus

Zeci de jurnalisti au murit din cauza noului coronavirus din martie in lume, a estimat vineri organizatia elvetiana PEC Press Emblem Campaign), deplangand o protectie insuficienta a angajatilor din mass-media care relateaza despre pandemie, scrie AFP.

Trump ameninta ca va impune tarife Chinei din cauza noului coronavirus

Presedintele american Donald Trump a afirmat joi ca acordul comercial cu China are acum o importanta secundata in fata pandemiei de coronavirus si a amenintat ca ca va impune noi tarife Beijingului, administratia sa lucrand la masuri de retorsiune legate de epidemie.

inca 18 decese din cauza noului coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 744

Inca 18 decese au fost raportate in Romania din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 744.

SUA inregistreaza peste doua mii de morti din cauza Covid-19 a treia zi consecutiv

Statele Unite au inregistrat 2. 053 de morti din cauza noului coronavirus in ultimele 24 de ore, potrivit Universitatii Johns Hopkins.

Numarul deceselor de COVID-19 in Spania, la cel mai scazut nivel in aproape sase saptamani. Situatia in statele vecine Romaniei

Numarul deceselor de coronavirus inregistrate in ultimele 24 de ore in Spania a ajuns joi la 268, cel mai scazut nivel inregistrat din 20 martie, in timp ce numarul persoanelor vindecate este dublu fata de cel al noilor imbolnaviri, a informat Ministerul Sanatatii de la Madrid.

in cartierele sarace din Marea Britanie se inregistreaza de doua ori mai multe decese din cauza COVID-19 - studii

Noul coronavirus ucide de doua ori mai mult in cartierele defavorizate din Marea Britanie. Numarul deceselor este mai mare in randul populatiei de culoare sau al minoritatilor, acestia fiind mai expusi la virus din cauza meseriilor pe care le au, releva doua studii distincte aparute vineri, scrie AFP.

Numarul imbolnavirilor cauzate de coronavirus a depasit 12.000. 262 de persoane au fost confirmate in ultimele 24 de ore

De la inceputul epidemiei de COVID-19 au fost raportate 12. 240 de persoane infectate, dintre acestea peste 4. 000 fiind declarate vindecate si externate, iar 695 au murit din cauza noului coronavirus, transmite, joi, Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Ministrul Sanatatii demareaza o ancheta in cazul tinerei de 20 de ani decedate din cauza Covid-19, cea mai tanara victima a coronavirusului

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru, a confirmat sambata, la Iasi, ca o femeie in varsta de 20 de ani, din orasul vasluian Murgeni, este cea mai tanara persoana din Romania care a murit din cauza noului coronavirus si a anuntat ca va demara o ancheta in acest caz, transmite Agerpres. Cea mai tanara victima a COVID-19 in Romania: o tanara de 20 de ani din Vaslui, care suferea si de alte afectiuni.

Bolsonaro, indiferent legat de numarul deceselor provocate de COVID-19 in Brazilia: Numele meu e Mesia, dar nu pot face miracole

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro si-a aratat indiferenta legat de numarul deceselor provocate de Covid-19 in tara sa, peste 5. 000, iar raspunsul dat de el reporterilor a starnit un val de nemultumiri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )