Libnet.ro
UNICEF

07:45

Numarul deceselor din cauza gripei a urcat la 47. Ultimele victime, doua femei din Iasi

Hotnews Hotnews,
 Numarul deceselor din cauza gripei a urcat la 47. Ultimele victime, doua femei din Iasi

Numarul persoanelor care au murit pana in prezent din cauza gripei a ajuns la 47, a anuntat, joi, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 45

Creste alarmant bilantul mortilor de gripa. Potrivit Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, numarul persoanelor care au.

INSP: 47 de persoane au murit din cauza gripei an Romacentnia

Numarul persoanelor care au murit pacentna an prezent din cauza gripei a ajuns la 47, a anunapoundat, joi, Centrul Naapoundional de Supraveghere a159;i Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naapoundional de Sanatate Publica.

INSP: inca doua persoane AU MURIT din cauza GRIPEI. Bilantul victimelor ajunge la 47

Inca doi romani au murit de gripa, anuta, joi, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Ultimele victime ale.

47 de persoane care au murit din cauza gripei. Masurile de prevenire sunt asemanatoare celor pentru coronavirus

Numarul persoanelor care au murit pana in prezent din cauza gripei a ajuns la 47, a anuntat, joi, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Situatia unitatilor scolare inchise in tara, marti, din cauza gripei. Peste 3.000 elevi, afectati

Ministerul Educatiei a transmis situatia scolilor care au cursuri suspendate integral sau partial marti, din cauza epidemiei de gripa. 208 elevi sunt afectati.

Situatia unitatilor scolare din tara inchise, luni, din cauza gripei

Zeci de unitati de invatamant din intreaga tara au cursurile suspendate din cauza epidemiei de gripa. Doua scoli, una in Ilfov si alta in Teleorman si-au suspendat integral activitatea din cauza numarului ridicat de elevi bolnavi. Peste 2. 000 copii sunt afectati, conform Ministerului Educatiei.

Situatia unitatilor scolare din tara inchise din cauza gripei, miercuri. Peste 5.000 elevi sunt afectati

Ministerul Educatiei a transmis miercuri situatia gradinitelor, scolilor, liceelor inchise integral sau partial din cauza epidemiei de gripa. 495 elevi sunt afectati.

Bilantul deceselor la nivel global din cauza coronavirusului. Vedeti harta care arata in timp real raspandirea infectiei

Bilantul persoanelor care si-au pierdut viata din cauza coronavirusului, la nivel global, a crescut la 2.

Deputat PNL, izolat din cauza Coronavirusului. Liberalul s-a intors din Italia

Un deputat PNL, intors din Italia a decis sa se izoleze din cauza Coronavirusului. Liberala Mara Calista si sotul ei au decis autoizolarea pentru 14 zile, din cauza coronavirusului.

Ambasadorul Iranului la Vatican a murit din cauza coronavirusului

Fostul ambasador al Iranului la Vatican a murit din cauza virusului ucigas din China .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )