Libnet.ro
UNICEF

12:00

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 38; ultimele cazuri doi barbati si o femeie

Adevărul Adevărul,
Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 38; ultimele cazuri doi barbati si o femeie

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns, vineri seara, la 38, dupa ce medicii au mai confirmat virus gripal la trei pacienti care au decedat. Este vorba despre o femeie din judetul Dambovita si doi barbati, unul din Olt si unul din Giurgiu. continuă pe Adevărul

Numarul deceselor provocate de gripa ajunge la 34

Un numar de 34 de persoane au murit din cauza gripei, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Un barbat de 57 de ani din Vaslui a murit din cauza gripei. Numarul deceselor, la nivel national, a ajuns la 34

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT) a confirmat decesul unui barbat de 57 de ani, din Vaslui, bolnav de gripa.

Cati oameni au murit de gripa in Romania pentru ca nu s-au vaccinat

Numarul deceselor provocate de gripa creste de la o zi la alta. De cand a inceput sezonul virozelor respiratoriinumarul romanilor care au murit din cauza gripei a ajuns la 29. Ultima victima a virusului gripal este un barbat de 62 de ani din Oradea, nevaccinat, cu boli cronice. Potrivit Directiei de Sanatate Publica Bihor, pe langa [] .

Gripa a facut nca o victima, numarul deceselor a ajuns la 29

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 29, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica INSP), citat de Agerpres.

Gripa face noi victime in Moldova. Numarul deceselor se ridica la sase

De la inceputul sezonului gripal 2018-2019, gripa de tip AH1N1) a facut sase victime in Moldova. Potrivit Agentiei Nationale pentru Sanatate Publica, in majoritatea cazurilor, persoanele s-au adresat tardiv la medic, incercand sa se trateze de sine statator.

Numarul deceselor produse de gripa se ridica la 34. Care sunt diferentele dintre raceala si gripa

34 de romani au murit din cauza gripei, potrivit celor mai recente cifre publicate de Institutul National de Sanatate Publica INSP).

in prag de epidemie, numarul total al persoanelor ucise de gripa a ajuns la 35

Numarul victimelor gripei creste in continuare. inca un deces a fost confirmat in ultimele ore. Este vorba despre un barbat de 60 de ani din Suceava. Acesta suferea si de diabet si nu fusese vaccinat. Astfel, nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )