Libnet.ro
UNICEF

15:00

Numarul mortilor cauzate de gripa a crescut la 48

Hotnews Hotnews,
 Numarul mortilor cauzate de gripa a crescut la 48

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 48, a anuntat Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Numarul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 45

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 45, a informat miercuri Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, scrie Agerpres.

GRIPA provoaca noi DECESE. Numarul mortilor a ajuns la 43

Numarul mortilor de gripa tot creste. inca patru decese confirmate de medici. Ultimul victima este un barbat in varsta de 59 de ani, din judetul Suceava, nevaccinat si care avea si alte probleme de.

GRIPA provoaca noi DECESE. Numarul mortilor a ajuns la 45

Numarul mortilor de gripa tot creste. Noidecese su fost confirmate de medici. Ultimul victima este un barbat in varsta de 59 de ani, din judetul Suceava, nevaccinat si care avea si alte probleme de.

GRIPA provoaca noi DECESE. Numarul mortilor a ajuns la 50

Numarul mortilor de gripa tot creste. Noidecese au fost confirmate de medici, bilantul ajungand la 50. Potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul.

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 50

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 50, a informat joi seara Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, relateaza Agerpres.

Doua noi decese provocate de gripa. Numarul mortilor a ajuns la 47

Alte doua persoane au murit din cauza gripei: un barbat in varsta de 53 de ani, din judetul Tulcea, care avea virus gripal tip A H1) pdm09 si conditii medicale preexistente si de o femeie in varsta de 35 de ani, din judetul Iasi, cu virus gripal tip B, dar fara conditii medicale preexistente cunoscute. Niciunul din cei decedati nu era vaccinat antigripal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )