Libnet.ro
UNICEF

11:00

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 516 in Romania

Antena3 Antena3,
Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 516 in Romania

Inca noua persoane si au pierdut viata din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 516 in Romania. continuă pe Antena3

Bilantul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 460 in Romania

Inca noua persoane au murit din cauza coronavirus. Bilantul deceselor a ajuns la 460 in Romania.

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 512 in Romania

Inca cinci persoane si au pierdut viata din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 512 in Romania.

UPDATE Numarul deceselor din cauza coronavirusul a urcat la 451

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a urcat la 451, potrivit unui anunt facut duminica de Grupul de Comunicare Strategica. Cei 10 recent decedati de la raportarea anterioara) au varsta cuprinsa intre 56 de ani si 94 de ani, cei mai multi avand si alte boli. INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet.

inca noua persoane au murit din cauza coronavirus Bilantul a ajuns la 460

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, ca inca noua persoane au murit din cauza coronaviru.

Al patrulea deces din randul cadrelor medicale, din cauza coronavirus. Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 478

Alte 9 decese ale unor persoane infectate cu coronavirus, printre care se numara si o infirmiera, au fost anuntate luni seara de autoritati. Este vorba despre patru femei si cinci barbati. Bilantul in Romania a ajuns la 478 de morti, dupa ce luni au decedat 27 de romani.

inca 11 persoane au murit din cauza coronavirus. Bilantul deceselor a ajuns la 445

Inca 11 persoane au murit din cauza coronavirus, potrivit datelor anuntate de Grupul de Comunicare. Bilantul total deceselor a ajuns la 445.

inca 11 decese in Romania din cauza COVID-19. Bilantul creste la 445

Inca 11 romani au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor ajunge la 445, informeaza Grupul de Comunicare Strategica. Duminica dimineata, GCS anuntase deja 13 decese confirmate in ziua de Paste.

UPDATE 27 de decese din cauza coronavirusului raportate luni in Romania. Bilantul ajunge la 478 Trei dintre pacienti provin de la caminul de batrani din Galati unde este focar de COVID-19

Alte 18 decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate luni, astfel ca bilantul a ajuns la 460. Trei dintre pacienti provin de la caminul de batrani din Galati unde este focar de COVID-19, fiind inregistrate zeci de imbolnaviri. -------------------------21:18 Alte noua decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni seara in Romania, bilantul ajungand la 478. 16:17 Numarul deceselor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 469, alte noua decese fiind raportate luni dupa amiaza.

Media zilnica a romanilor decedati din cauza coronavirusului o egaleaza pe cea a deceselor din cauza diabetului si o depaseste pe cea din cauza tuberculozei

In fiecare an, in Romania mor putin peste un sfert de milion de persoane. intre 250-260. 000 de mii mai exact. Cei mai multi mor din cauza tumorilor, urmati de boli ischemice ale inimii si de cele cerebro-vasculare. HotNews. ro a luat datele oficiale, a facut media pe ultimii 3 ani a deceselor zilnice dupa cauza mortii, introducand si datele deceselor din cauza Covid-19 luand intervalul de referinta 16 februarie-19 aprilie 2020). Calculele arata ca in prezent numarul mediu zilnic al decedatilor de coronavirus il egaleaza pe cel al celor morti ca urmare a diabetului si depaseste ca frecventa alte 4 cauze de deces.

inca 11 persoane au murit din cauza noului coronavirus; numarul total al deceselor a urcat la 445

Inca 11 persoane au murit din cauza noului coronavirus, numarul total al deceselor ajungand la 445, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )