Libnet.ro
UNICEF

07:45

inca 11 persoane au murit din cauza noului coronavirus; numarul total al deceselor a urcat la 445

România Liberă România Liberă,
inca 11 persoane au murit din cauza noului coronavirus; numarul total al deceselor a urcat la 445

Inca 11 persoane au murit din cauza noului coronavirus, numarul total al deceselor ajungand la 445, . continuă pe România Liberă

inca 11 persoane au murit din cauza coronavirus. Bilantul deceselor a ajuns la 445

Inca 11 persoane au murit din cauza coronavirus, potrivit datelor anuntate de Grupul de Comunicare. Bilantul total deceselor a ajuns la 445.

inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Numarul victimelor a ajuns la 392 in Romania

Inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Numarul victimelor a ajuns la 392, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

Alti 11 romani au murit din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 411

Alte 11 noi decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate vineri, astfel ca bilantul a ajuns la 411. Trei dintre pacienti erau internati la Spitalul Judetean Suceava. Coronavirus in Romania. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 8. 067 Pacienti vindecati - 1. 508INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Situatia din 17 aprilie.

Un pompier ISU de 48 de ani a murit din cauza coronavirusului

Un pompier de 48 de ani, angajat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, a murit din cauza coronavirusului. Barbatul este decesul cu nr. 416 inregistrat in Romania si suferea si de obezitate. Barbatul de 48 de ani era conducator auto pe autospecialele de stingere.

inca 11 persoane infectate cu Covid-19 si-au pierdut viata in Romania

Inca 11 persoane infectate cu noul coronavirus au murit in Romania, numarul total al deceselor ajung.

inca sase romani au murit din cauza infectarii cu coronavirus. Bilantul ajunge la 417 decese

Alti sase romani au murit din cauza infectarii cu coronavirus, astfel ca bilantul ajunge la 417 decese, pana sambata dimineata, informeaza Grupul de Comunicare Stratetica.

Scriitorul chilian Luis Sepulveda a murit din cauza infectarii cu coronavirus, intr-un spital din Spania

Pandemia de coronavirus face victime si printre celebritatile lumii. Scriitorul chilian Luis Sepulveda, in varsta de 70 de ani, a decedat joi, dupa ce fusese diagnisticat cu COVID-19, scrie El.

inca 11 decese in Romania din cauza COVID-19. Bilantul creste la 445

Inca 11 romani au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor ajunge la 445, informeaza Grupul de Comunicare Strategica. Duminica dimineata, GCS anuntase deja 13 decese confirmate in ziua de Paste.

Activitate suspendata la fabrica din Cisnadie care produce masti de protectie, dupa ce o angajata a murit din cauza coronavirusului Alti 6 salariati, internati cu suspiciune

Fabrica din Cisnadie care produce masti de protectie si-a suspendat activitatea, iar salariatii au fost trimisi in izolare acasa, dupa ce o angajata a murit din cauza coronavirusului. Potrivit Prefecturii Sibiu, sase angajati au fost internati la Spitalul Judetean, fiind suspecti de COVID-19.

inca doua persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a ajuns la 58

Doi barbati din regiunea transnistreana, in varsta de 60 si, respectiv, 75 de ani, au fost rapusi de COVID-19. Ambele persoane sufereau si de boli cronice. Numarul deceselor in stanga Nistrului, cauzate de noul coronavirus, a urcat la 12. in total, in R. Moldova au fost inregistrate 58 de decese, dintre care patru decese in randurile lucratorilor medicali.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )