Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numarul de ore la clasa pregatitoare va fi mai mic in noul an scolar

România Liberă România Liberă,
Numarul de ore la clasa pregatitoare va fi mai mic in noul an scolar

Numarul de ore la clasa pregatitoare va fi mai mic in anul scolar 2020 - 2021, a anuntat ministrul E. continuă pe România Liberă

Monica Anisie, ministrul Educatiei: Numarul de ore la clasa pregatitoare se va reduce, din noul an scolar

Numarul de ore la clasa pregatitoare se va reduce din anul scolar 2020-2021, a anuntat Monica Anisie, ministrul Educatiei, joi, la Parlament. Numarul de ore la clasa pregatitoare se va reduce din noul.

MONICA ANISIE: Numarul de ore la clasa pregatitoare se va reduce din acest an scolar

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a afirmat, astazi, la Parlament, ca numarul de ore la clasa pregatitoare se va reduce din anul scolar 2020-2021.

Mai putine ore pentru copiii de la clasa pregatitoare Anuntul ministrului Educatiei

Numarul de ore la clasa pregatitoare se va reduce incepand cu noul an scolar 2020-2021, a anuntat, joi, ministrul Educatiei, Monica Anisie.

Impact Developer and Contractor a inregistrat in prima jumatate a anului un profit cu 47% mai mic

Impact Developer and Contractor a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit de 8,656 milioane de lei, cu 47% mai mic fata de cel din perioada similara a anului trecut, conform datelor remise Bursei de Valori Bucuresti, relateaza Agerpres.

Dezvaluirile unui medic infectionist: Acesta e numarul real al romanilor infectati cu noul coronavirus!

Numarul real al romanilor infectati cu noul coronavirus este in jur de 10. 000 in fiecare zi, cam de 10 ori mai mult decat cei raportati, spune medicul Adrian Marinescu. Anchetele epidemiologice se deruleaza cu dificultate, iar testarea nu este suficient de extinsa.

IN PRIMA JUMATATE A ANULUI FATA DE ACEEASI PERIOADA DIN 2019 Profitul net al ING Bank Romania - 320 milioane lei, mai mic cu 17%

ING Bank Romania a inregistrat, in prima jumatate de an, venituri totale de 1,05 miliarde lei, crestere de 4%, potrivit unui comunicat al bancii. Acesta arata ca portofoliul de credite a ajuns la valoarea totala de 27,9 miliarde lei, inregistrand o crestere de 2%. Creditarea pentru persoane fizice a crescut mai rapid decat in cazul companiilor, ajungand la o pondere de 61% din intregul portofoliu, dupa cum au transmis reprezentantii institutiei bancare, precizand: Portofoliul de depozite a ajuns la o valoare totala de 41 de miliarde de lei, inregistrand o majorare de 24%, in contextul in care clientii au fost vizibil mai preocupati de solutiile de economisire. La ora actuala, peste 36% dintre clientii ING persoane fizice au un cont de economii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )