Libnet.ro
UNICEF

13:30

Monica Anisie, ministrul Educatiei: Numarul de ore la clasa pregatitoare se va reduce, din noul an scolar

B1 B1,
Monica Anisie, ministrul Educatiei: Numarul de ore la clasa pregatitoare se va reduce, din noul an scolar

Numarul de ore la clasa pregatitoare se va reduce din anul scolar 2020-2021, a anuntat Monica Anisie, ministrul Educatiei, joi, la Parlament. Numarul de ore la clasa pregatitoare se va reduce din noul. continuă pe B1

MONICA ANISIE: Numarul de ore la clasa pregatitoare se va reduce din acest an scolar

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a afirmat, astazi, la Parlament, ca numarul de ore la clasa pregatitoare se va reduce din anul scolar 2020-2021.

Numarul de ore la clasa pregatitoare va fi mai mic in noul an scolar

Numarul de ore la clasa pregatitoare va fi mai mic in anul scolar 2020 - 2021, a anuntat ministrul E.

Mai putine ore pentru copiii de la clasa pregatitoare Anuntul ministrului Educatiei

Numarul de ore la clasa pregatitoare se va reduce incepand cu noul an scolar 2020-2021, a anuntat, joi, ministrul Educatiei, Monica Anisie.

Monica Anisie, anunt de ultima ora despre inceperea scolilor: Anul scolar incepe cu ore mai putine!

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca anul scolar va incepe cu reducerea numarului de ore la clasa, cel putin pentru clasa pregatitoare.

Patriarhul Daniel o face praf pe Monica Anisie. Ce mesaj ii transmite public

Desi inceputul de an scolar este inca in ceata si nu se stie exact cum se vor desfasura orele de curs, atat la nivel preuniversitar, cat si universitar, actualul Ministru al Educatiei anunta schimbari in ceea ce insemana derularea orelor si notarea elevilor la clasa. Aduceti un afront acestei discipline in ultima vreme Monica Anisie .

Monica Anisie: Declaratia pe propria raspundere e necesara pentru ca si parintele trebuie sa isi asume, alaturi de scoala, si de autoritatile locale, reveirea elevilor la cursuri

Ministrul Educatiei Monica Anisie sustine ca parintii, la fel ca reprezentantii unitatilor de invatamant si autoritatile locale, trebuie sa isi asume revenirea la cursuri a elevilor, in conditiile sp.

Monica Anisie: Declaratia pe propria raspundere e necesara pentru ca si parintele trebuie sa isi asume, alaturi de scoala, si de autoritatile locale, revenirea elevilor la cursuri

Ministrul Educatiei Monica Anisie sustine ca parintii, la fel ca reprezentantii unitatilor de invatamant si autoritatile locale, trebuie sa isi asume revenirea la cursuri a elevilor, in conditiile sp.

Academia Romana protesteaza dupa ce Nicolae Zamfir a fost revocat din functie de catre Monica Anisie: O decizie grava

Biroul Prezidiului Academiei Romane considera nejustificata demiterea academicianului Nicolae-Victor Zamfir din functia de director general al Institutului National pentru Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei IFIN-HH), de catre ministrul Educatiei Monica Anisie si afirma ca se astepta la dialog inaintea unei asemenea decizii grave.

Ministrul Educatiei: Fiecare autoritate publica locala trebuie sa achizitioneze masti pentru buna desfasurare a activitatilor in unitatile de invatamant

Fiecare autoritate publica locala trebuie sa se ocupe de achizitionarea mastilor de protectie pentru elevi, odata cu inceperea noului an scolar. O spune ministrul Educatiei, Monica Anisie, care precizeaza.

PF Daniel, suparat pe Monica Anisie: Acest argument e eronat din punctul de vedere al stiintelor educatiei. Ce se intampla cu ora de Religie

Patriarhul Daniel este nemultumit de decizia ministrului Educatiei, Monica Anisie, de a renunta la note in favoarea calificativelor la ora de Religie. Mai mult, el sustine ca aceasta metoda de evaluare ar constitui un afront adus Religiei ca disciplina scolara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )