Libnet.ro
UNICEF

16:30

Numarul persoanelor infectate a scazut pentru prima data in Italia. Peste 450 de decese in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Numarul persoanelor infectate a scazut pentru prima data in Italia. Peste 450 de decese in ultimele 24 de ore

Numarul cazurilor active de Covid-19 inregistrate in Italia a scazut pentru prima data de la inceputul epidemiei in peninsula, iar autoritatile au anuntat 454 de decese pentru ultimele 24 de ore. continuă pe Adevărul

Pretul petrolului american a scazut sub 0 dolari, pentru prima data in istorie

Pretul petrolului american a ajuns sub 0 dolari, la -37,63 dolari un baril, pentru prima data in istorie.

Noi cifre de la Beijing dau fiori planetei: Economia Chinei s-a contractat pentru prima data in aproape 30 de ani, din cauza epidemiei de coronavirus

In primul trimestru din 2020, economia Chinei s-a contractat, pentru prima data din 1992 pana in prezent, caci epidemia de coronavirus a fortat companiile si fabricile sa se inchida. Potrivit datelor.

Bilant sumbru in Franta: 642 de noi victime cauzate de COVID-19, in ultimele 24 de ore. Numarul internarilor a scazut pentru a patra zi la rand

Ultimul bilant al deceselor provocate de COVID-19 in Franta indica 642 de noi victime, in ultimele 24 de ore, numarul total al cazurilor fatale ajungand la 19. Din cele 642 de victime, 364 au avut loc in.

Alte 110 cazuri de COVID-19, inregistrate in R. Moldova. Bilantul persoanelor infectate a ajuns la 2264

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 2. 264, dupa ce vineri, 17 aprilie, au fost confirmate alte 110 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus, in urma procesarii a 549 de probe.

FOTO Iulia Vantur si Salman Khan, pentru prima data impreuna la TV: A venit fara sa ma anunte

In editia speciala Vorbeste Lumea de Paste, din vinerea mare, Iulia Vantur si Salman Khan au aparut pentru prima data impreuna.

China a inregistrat o scadere cu 6,8% a PIB, din cauza pandemiei de coronavirus, pentru prima oara din 1976

Economia Chinei s-a contract in trimestrul intai pentru prima data in istoria sa, cu o scadere de 6,8% pe un an, provocata in cea mai mare parte de pandemia de COVID-19 care practic a blocat activitatea tarii, potrivit datelor statistice oficiale publicate vineri, relateaza AFP.

Pandemia Covid-19. Rata de contaminare in Germania a scazut in premiera la mai putin de unu. Austria redeschide unele muzee

Rata de infectare cu noul coronavirus, atent urmarita, a scazut pentru prima data la mai putin de unu in Germania, in contextul in care prima economie din Europa a anuntat luni a relaxare progresiva a restrictiilor impotriva pandemiei, potrivit AFP.

Se tureaza motoarele pentru prima cursa din Campionatul National Digital de Circuit Betano

Vineri s-au incheiat precalificarile pentru prima etapa din Campionatul National Digital de Circuit Betano CDNC Betano), organizata sub egida Federatiei Romana de Automobilism Sportiv.

Coronavirus in Italia: Numarul de noi cazuri de infectii in scadere semnificativa, pentru prima oara in mai bine de o luna

Italia a anuntat luni 454 de decese cauzate de Covid-19, in usoara crestere fata de bilantul inregistrat in ziua precedenta. in schimb, numarul de cazuri noi de infectii a scazut semnificativ la 2. 256, cel mai scazut nivel in mai bine de o luna, scrie Reuters.

Numarul persoanelor care au tranzitat Romania este mai scazut cu 90% fata de aceeasi perioada a anului trecut

Politia de Frontiera anunta ca, in ultimele 48 de ore, peste 4. 700 de politisti au fost la datorie, insa tranzitul autovehiculelor de persoane si turisme a scazut la 90% fata de perioada similara a anului trecut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )