Libnet.ro
UNICEF

13:00

Se tureaza motoarele pentru prima cursa din Campionatul National Digital de Circuit Betano

Online Sport Online Sport,
Se tureaza motoarele pentru prima cursa din Campionatul National Digital de Circuit Betano

Vineri s-au incheiat precalificarile pentru prima etapa din Campionatul National Digital de Circuit Betano CDNC Betano), organizata sub egida Federatiei Romana de Automobilism Sportiv. continuă pe Online Sport

China a inregistrat o scadere cu 6,8% a PIB, din cauza pandemiei de coronavirus, pentru prima oara din 1976

Economia Chinei s-a contract in trimestrul intai pentru prima data in istoria sa, cu o scadere de 6,8% pe un an, provocata in cea mai mare parte de pandemia de COVID-19 care practic a blocat activitatea tarii, potrivit datelor statistice oficiale publicate vineri, relateaza AFP.

Noi cifre de la Beijing dau fiori planetei: Economia Chinei s-a contractat pentru prima data in aproape 30 de ani, din cauza epidemiei de coronavirus

In primul trimestru din 2020, economia Chinei s-a contractat, pentru prima data din 1992 pana in prezent, caci epidemia de coronavirus a fortat companiile si fabricile sa se inchida. Potrivit datelor.

Prima persoana din lume vaccinata impotriva coronavirusului a vorbit pentru prima data despre experienta sa unica

Jennifer Haller, o femeie din Seattle, SUA, este prima persoana din lume care a primit un vaccin impotriva coronavirusului. La fix o luna dupa administrarea primei doze, pacienta a vorbit despre decizia si experienta sa.

Prima tara din Europa in care scolile au inceput din nou

Danemarca este prima tara din Europa care redeschide gradinitele si scolile primare. Elevii vor mentine distanta sociala la intrarea in institutia de invatamant si in sala de curs.

S-a dat startul. Aceasta este prima tara din Europa care a redeschis scolile. Reactia furibunda a parintilor: Copiii nostri nu sunt cobai

Danemarca a relaxat incepand de ieri restrictiile de izolare, hotarand sa redeschida scolile si cresele. Aceasta decizie a fost luata ca urmare a scaderii numarului de decese si cazuri de infectare. in ciuda acestei evolutii, parintii copiilor trimisi la scoala nu privesc aceasta decizie cu bratele deschise. Reactia parintilor la decizia de a se redeschide .

Prime de pana la 1.500 de euro pentru cadrele medicale din Franta aflate in prima linie in lupta cu coronavirusul

Cadrele medicale din Franta aflate in prima linie in lupta cu coronavirusul vor primi cate o prima de pana 1. 500 de euro, precum si o suma mai mare decat de obicei pentru orele suplimentare, promite premierul francez Edouard Philippe, scrie Aerpres, citand Reuters si Le Figaro.

Altex Romania doneaza aparatura si echipamente de 162.000 de euro pentru personalul medical din prima linie si politisti

Altex Romania doneaza echipamente de protectie si aparatura de Terapie Intensiva catre mai multe spitale din Romania, precum Spitalul Judetean de Urgenta ,,Sfantul Ioan cel Nou din Suceava, Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Dr.

Prima imagine din Dune, online: cum arata ultimul proiect al lui Denis Villeneuve, dupa Blade Runner

Amatorii SF-urilor clasice asteapta cu sufletul la gura cea mai noua ecranizare a seriei Dune, scrisa de Frank Herbert in 1965. Aceasta este regizata de Denis Villeneuve. Departe de a fi prima.

ADJUNCT NOU LA DNA Bonusul lui Gavra pentru destructurarea retelei din cadrul PSD Arad

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat, ieri,delegarea in functia de procuror sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie a magistratului Codrin Gavra, incepand cu data de 01. 2020, pana la ocuparea functiei in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

Compania de Investitii anunta inceperea lucrarilor pentru reabilitarea Cazinoului din Constanta

Compania Nationala de Investitii a anuntat, luni, inceperea lucrarilor pentru reabilitarea si restau.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )