Libnet.ro
UNICEF

09:45

Numarul refugiatilor acceptati in Statele Unite, redus de Donald Trump la un minim al ultimilor 10 ani

B1 B1,
Numarul refugiatilor acceptati in Statele Unite, redus de Donald Trump la un minim al ultimilor 10 ani

Maximum 45. 000 de refugiati din intreaga lume vor fi primiti in 2018 in Statele Unite, a anuntat miercuri oficiali din administratia lui Donald Trump, conform CNN. Acest numar redus de Donald. continuă pe B1

Veste alarmata pentru Coreea de Nord. Ce ar putea sa fac Statele Unite

Administratia Donald Trump intentioneaza sa trimita capabilitati militare strategice suplimentare in Peninsula Coreea, in contextul tensiunilor cu regimul din Coreea de Nord, afirma un oficial.

Veste alarmata pentru Coreea de Nord. Ce ar putea sa faca Statele Unite

Administratia Donald Trump intentioneaza sa trimita capabilitati militare strategice suplimentare in Peninsula Coreea, in contextul tensiunilor cu regimul din Coreea de Nord, afirma un oficial.

Statele Unite reduc numarul refugiatilor pe care ii vor primi in 2018 la 45.000

Statele Unite ale Americii vor primi cel mult 45. 000 de refugiati din lumea intreaga in 2018, fapt ce ilustreaza prioritatea pe care o acorda Washingtonul securitatii nationale, au afirmat miercuri responsabili guvernamentali sub acoperirea anonimatului pentru AFP, transmite dhnet. be.

Donald Trump a declarat ca este pregatit sa recurga la optiunile militare in cazul Coreei de Nord

Donald Trump a afirmat marti ca Statele Unite vor apela la optiunile militare impotriva Coreei de Nord daca vom fi nevoiti, in contextul in care a cerut comunitatii internationale sa coopereze in incercarea de a sugruma economic regimul de la Phenian.

Donald Trump si republicanii si-au lansat proiectul pentru scaderea impozitelor

Donald Trump si majoritatea sa republicana din Congres au dat startul unor intense dezbateri pentru reformarea fiscalitatii si scaderea impozitelor, prioritate absoluta dupa esecul modificarii legii privind sistemul asigurarilor de sanatate, noteaza France-Presse, preluata de presa belgiana.

Donald Trump, avertisment pentru intreaga lume: Suntem oricand pregatiti de razboi cu Coreea de Nord

Criza Statele Unite- Coreea de Nord capata noi proportii! Presedintele american Donald Trump a dat un nou avertisment ca este pregatit sa intre la razboiul impotriva regimului lui Kim.

Statele Unite au construit prototipuri ale viitorului zid cu Mexicul si le-au plasat in California

Autoritatile americane au anuntat inceperea lucrarilor de constructie a unor prototipuri ale zidului promis de presedintele Donald Trump la granita cu Mexic.

Donald Trump, dezamagit de decizia Twitter. Nu va avea parte de acest privilegiu

Donald Trump, presedintele SUA, nu a fost ales pentru a face parte din grupul de test format din utilizatori de Twitter. Astfel, i s-ar fi extins numarul de caractere folosit pentru a scrie mesajele pe reteaua.

Phenianul il eticheteaza drept un batran nebun pe Donald Trump si il acuza ca exploateaza moartea studentului Otto Warmbier

Coreea de Nord l-a catalogat joi pe presedintele american Donald Trump drept un batran nebun, pentru ca liderul american a acuzat Phenianul ca l-a torturat pe studentul american Otto Warmbier, care a murit in iunie dupa ce a fost repatriat din Nord in coma, relateaza AFP.

Donald Trump sustine ca Facebook este impotriva lui, Ce raspunde Zuckerberg

Presedintele SUA, Donald Trump, si fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, au avut, miercuri, un schimb de replici pe retelele sociale, dupa ce liderul de la Casa Alba a sustinut ca Facebook este impotriva lui.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )