Libnet.ro
UNICEF

23:15

Numarul de rezervari pe litoral s-a triplat dupa ce presedintele Iohannis a anuntat ca romanii vor putea merge la plaja de la 1 iunie. Care sunt preturile pentru cazare

Adevărul Adevărul,
Numarul de rezervari pe litoral s-a triplat dupa ce presedintele Iohannis a anuntat ca romanii vor putea merge la plaja de la 1 iunie. Care sunt preturile pentru cazare

Numarul de rezervari pe litoral s-a triplat joi fata de zilele anterioare, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca romanii vor putea merge la plaja incepand cu 1 iunie, iar tendinta de crestere se va accentua in urmatoarele saptamani, sustin reprezentantii agentiei online Litoralulromanesc. ro. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Numarul de rezervari pe litoral s-a triplat dupa anuntul lui Klaus Iohannis privind redeschiderea plajelor

Dupa ce presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat ca plajele se redeschid incepand cu 1 iunie, iar romanii vor putea calatori fara declaratie, fata de zilele anterioare, joi, numarul de rezervari pe.

Numarul rezervarilor pe litoralul romanesc s-a triplat, la doar o zi dupa ce Iohannis a anuntat redeschiderea plajelor

La doar o zi dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca plajele se redeschid de pe 1 iunie, numarul de rezervari pe litoral s-a triplat fata de zilele anterioare, potrivit Litoralulromanesc. ro.

Presedintele Iohannis, dupa sedinta CSAT: Strategia Nationala de Aparare a Tarii arata drumul spre obiectivele noastre prioritare de securitate. Romania trebuie sa-si apere cetatenii de pretutindeni, interesele, simbolurile si resursele (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, ce a avut loc miercuri, ora 12, la Palatul Cotroceni din Capitala, in regim de videoconferinta. Pe agenda.

Presedintele Iohannis: Pentru motive medicale si de carantina se organizeaza o a doua sesiune de Evaluare Nationala, din 29 iunie. Examenele finale se sustin fizic, cum era planificat (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat, joi, ca examenele finale vor fi sustinute fizic, asa cum erau planificat si anuntat, si va fi organizata o a doua sesiune de Evaluare Nationala, incepand di.

Presedintele Iohannis, in sedinta de urgenta cu liderii PNL si cativa ministri, marti, la Vila Lac. Ar putea fi stabilite noi masuri pentru lupta cu COVID-19 si efectele sale (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat o intalnire de urgenta cu liderii PNL si cu o parte dintre ministrii Guvernului Orban, marti, ora 17, la Vila Lac, iar printre participanti se numara atat pr.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )