Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numarul romanilor si bulgarilor in Marea Britanie, in scadere in primul trimestru din 2014 fata de ultimul trimestru al anului trecut

B1 B1,
Numarul romanilor si bulgarilor in Marea Britanie, in scadere in primul trimestru din 2014 fata de ultimul trimestru al anului trecut

Biroul National britanic pentru Statistica anunta ca numarul romanilor si bulgarilor angajati in primul trimestru al acestui an este de aproximativ 140. 000 de persoane, scrie Huffington Post. Astfel, numarul. continuă pe B1

Invazia romanilor in Marea Britanie, o absurditate. Numarul lucratorilor romani si bulgari este iN SCADERE de la 1 ianuarie

Numarul lucratorilor romani si bulgari in Marea Britanie este in scadere de la deschiderea pietei muncii la 1 ianuarie 2014, potrivit statisticilor oficiale publicate la Londra. in ultimele trei luni ale anului.

Previziunile nu s-au adeverit. Numarul imigrantilor romani si bulgari in Marea Britanie, in scadere

Desi multi se asteptau ca romanii si bulgarii sa invadeze marea Britanie, dupa ridicarea vizelor, rapoartelepe primele trei luni ale acestui an arata ca s-au inselat. Conform BBC, numarul romanilor si bulgarilor care lucreaza in Marea Britanie a scazut cu 4. 000 de la ridicarea, la 1 ianuarie, a restrictiilor de angajare.

Marea Britanie: numarul imigrantilor romani si bulgari este in scadere

Aproximativ 140. 000 de romani si bulgari au fost angajati in Marea Britanie in primele trei luni ale acestui an, dupa anularea la 1 ianuarie restrictiilor impuse pe piata muncii celor doua state UE, in scadere fata de ultimul trimestru al anului.

Coface: Insolventele din primul trimestru, scadere anuala cu 14%

In primul trimestru din anul curent s-au deschis 5. 929 de proceduri noi de insolventa, in scadere cu aproximativ 14% fata de aceeasi perioada a anului anterior, se arata intr-un studiu Coface remis miercuri presei. Productia si furnizarea de energie electrica termica, apa gaze, Industria extractiva si Constructiile au fost cele mai afectate sectoare de activitate, raportat la numarul firmelor active.

Marea Britanie publica primele cifre oficiale ale migratiei, dupa ridicarea restrictiilor: mai putini romani si bulgari in martie 2014 fata de sfarsitul anului trecut/ Oficial britanic: UKIP datoreaza scuze public

Oficiul National de Statistica din Marea Britanie a facut publice miercuri primele cifre oficiale pentru migratie de la ridicarea restrictiilor pe piata muncii pentru romani si bulgari la 1 ianuarie 2014. Acestea arata ca in primele trei luni ale anului munceau in Marea Britanie 140. 000 de romani si bulgari, cu 4. 000 mai putini decat ultimul trimestru din 2013, dar cu 28. 000 mai multi decat primul trimestru din 2013.

Coface: Numarul insolventelor a scazut, in primul trimestru

Numarul insolventelor deschise in primul trimestru a scazut cu circa 14%, la aproape 6. 000 de proceduri, potrivit Coface. Cele mai afectate domenii au fost productia si furnizarea de energie electrica si termica, apa si gaze, industria extractiva si constructiile, raportat la numarul firmelor active.

OMV Petrom, profit mai mic cu 19% in primul trimestru

Compania petroliera OMV Petrom simbol bursier SNP) a inregistrat, in perioada ianuarie-martie, vanzari de 5,29 miliarde de lei, in scadere cu 9% fata de primul trimestru din 2013. Profitul net a fost de 1,07 miliarde de lei, in scadere cu 19%, potrivit unui comunicat al companiei.

Profitul OMV Petrom a scazut cu 19% in primul trimestru, in timp ce vanzarile s-au diminuat cu 9%

Rata de utilizare a rafinariei a crescut cu 92%, in primul trimestru al anului comparativ cu aceeasi perioada a anului 2013, EBIT-ul CCA s-a imbunatatit, insa s-a inregistrat o scadere cu 2% a volumelor.

VIDEO Numarul imigrantilor romani si bulgari in Marea Britanie a scazut, de la 1 ianuarie

Numarul muncitorilor romani si bulgari din Marea Britanie a scazut dupa deschiderea pietei muncii, la 1 ianuarie, potrivit unor date oficiale publicate luni care infirma afluxul urias asteptat.

Coface: Insolventele au scazut cu 14% in primul trimestru, la 6.000 proceduri deschise

Numarul insolventelor deschise in primul trimestru a scazut cu circa 14%, la aproape 6. 000 de proceduri, cele mai afectate domenii fiind productia si furnizarea de energie electrica si termica, apa si gaze, industria extractiva si constructiile,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )