Libnet.ro
UNICEF

15:00

Numarul scolilor aflate in scenariul rosu a crescut, apropiindu-se de 3.400

Adevărul Adevărul,
Numarul scolilor aflate in scenariul rosu a crescut, apropiindu-se de 3.400

Numarul scolilor care functioneaza in scenariul rosu a crescut, conform datelor centralizate de Ministerul Educatiei, si se apropie de 3. Dintre acestea, 385 desfasoara cursuri exclusiv online din cauza ca au inregistrat cazuri de COVID-19. continuă pe Adevărul

Numarul scolilor aflate in scenariul rosu a crescut, apropiindu-se de 3.400

Numarul scolilor care functioneaza in scenariul rosu a crescut, conform datelor centralizate de Ministerul Educatiei, si se apropie de 3. Dintre acestea, 385 desfasoara cursuri exclusiv online din cauza ca au inregistrat cazuri de COVID-19, transmite News. ro.

Municipiul Targoviste a intrat in scenariul rosu. Elevii, trimisi in online pana pe 7 noiembrie

Inevitabilul s-a produs. Dupa o perioada de doua saptamani, in care numarul cazurilor de infectare cu Sars-cov-2 a crescut constant, Targoviste a intrat, de duminica, 25 octombrie, in scenariul rosu, cu o rata care depaseste incidenta de 3 cazuri la 1. 000 de locuitori.

Ministerul Educatiei: Aproape 3.400 de scoli din tara sunt in scenariul rosu

Ministerul Educatieia transmis, miercuri, ca aproape 3. 400 de unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in scenariul rosu, din cauza epidemiei de Covid-19. Totodata, mii de elevi.

CORONAVIRUS |Slobozia intra in scenariul rosu, dupa ce a ajuns la o incidenta de 3,12 cazuri la mia de locuitori: Toate scolile trec la invatamantul online (VIDEO)

Numarul cazurilor de coronavirus continua sa creasca, iar tot mai multe orase din tara trec in scenariul rosu. Ultimul municipiu care are o incidenta de peste 3 la mia de locuitori este Slobozia. intr-o.

Orasele care intra in scenariul rosu de miercuri. Anunt in miez de noapte

In contextul pandemiei de coronavirus, situatia devine din ce in ce mai grava in tot mai multe orase din tara. Asadar, alte doua mari orase din Romania trec in scenariul rosu de miercuri, 28 octombrie. Ce orase intra in scenariul rosu de miercuri Dupa ce rata de infectari cu noul coronavirus a depasit pragul de .

Monica Anisie: Avem peste 3.300 de scoli in scenariul rosu in spatiul scolii nu exista pericolul infectarii, s-au luat toate masurile. Pericolul este dincolo de poarta scolii (VIDEO)

Un numar de 3. 393 de scoli din Romania sunt in scenariul rosu, in timp ce 4. 500 de unitati de invatamant din tara se regasesc in scenariul galben, iar alte 9. 300 functioneaza in scenariul verde, a.

Orasele Brasov si Bistrita intra in scenariul rosu Restrictiile instituite de autoritati

Municipiul Brasov intra in scenariul rosu dupa ce rata infectarilor cu coronavirus a depasit pragul de trei la o mie de locuitori. incepand de miercuri, cursurile scolare se vor face doar online, iar restaurantele, cafenelele, cinematografele, teatrele si cazinourile se vor inchide. Masuri similare vor fi luate si in Bistrita, tot incepand de miercuri.

CORONAVIRUS |MEC: Peste 3.100 unitati de invatamant, in scenariul rosu

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) a transmis, marti, ca un numar de 3. 107 unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in scenariul rosu, respectiv online, iar 4. 969 sunt in.

Situatie ciudata intr-o comuna din Dambovita aproape de scenariul rosu. Primarul din Varfuri contrazice DSP: Nu avem niciun caz de Covid

Inca o comuna din Dambovita se afla la limita de a intra in scenariul rosu. Este vorba de comuna Varfuri, care a ajuns la o rata a incidentei cumulate a cazurilor pe ultimele 14 zile de 2,76 cazuri1. 000 locuitori. Primarul ales al comunei spune insa ca nu exista niciun caz de COVID in zona sa.

CORONAVIRUS |Oradea si alte sapte localitati din Bihor intra in scenariul rosu: A fost depasita rata de incidenta de 3 cazuri la mia de locuitori (VIDEO)

Municipiul Oradea si alte sapte localitati din judetul Bihor intra de marti in scenariul rosu dupa ce au iregistrat o incidenta mai mare de trei infectari la mia de locuitori. Pragul de incidenta a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )