Libnet.ro
UNICEF

17:30

Monica Anisie: Avem peste 3.300 de scoli in scenariul rosu in spatiul scolii nu exista pericolul infectarii, s-au luat toate masurile. Pericolul este dincolo de poarta scolii (VIDEO)

B1 B1,
Monica Anisie: Avem peste 3.300 de scoli in scenariul rosu in spatiul scolii nu exista pericolul infectarii, s-au luat toate masurile. Pericolul este dincolo de poarta scolii (VIDEO)

Un numar de 3. 393 de scoli din Romania sunt in scenariul rosu, in timp ce 4. 500 de unitati de invatamant din tara se regasesc in scenariul galben, iar alte 9. 300 functioneaza in scenariul verde, a. continuă pe B1

Monica Anisie: Nu scoala este cea care influenteaza cresterea numarului de imbolnaviri, pericolul este dincolo de poarta scolii

Ministrul Educatiei Nationale, Monica Anisie, sustine ca in scoli nu exista pericolul ca elevii sa se infecteze cu noul coronavirus, ea afirmand ca in interiorul unitatilor didactice sunt respectate toate regulile. Anisie considera ca cifrele raportate in ultimele saptamani, care arata cresteri semnificative ale ratelor de infectare si ale numarului diagnosticelor de COVID-19, nu sunt influentate de faptul ca elevii merg la scoala.

Ministerul Educatiei: Aproape 3.400 de scoli din tara sunt in scenariul rosu

Ministerul Educatieia transmis, miercuri, ca aproape 3. 400 de unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in scenariul rosu, din cauza epidemiei de Covid-19. Totodata, mii de elevi.

Situatie ciudata intr-o comuna din Dambovita aproape de scenariul rosu. Primarul din Varfuri contrazice DSP: Nu avem niciun caz de Covid

Inca o comuna din Dambovita se afla la limita de a intra in scenariul rosu. Este vorba de comuna Varfuri, care a ajuns la o rata a incidentei cumulate a cazurilor pe ultimele 14 zile de 2,76 cazuri1. 000 locuitori. Primarul ales al comunei spune insa ca nu exista niciun caz de COVID in zona sa.

Monica Anisie: Am solicitat la CNATDCU sa fie evaluate toate tezele de doctorat realizate la Academia de Politie, pentru a vedea daca sunt sau nu plagiate. Sunt peste 800 de teze (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, este cea care a semnat Ordinul prin care Academia de Politie Bucuresti a pierdut dreptul de a mai acorda titlul de doctor. in direct pe B1 TV, miercuri seara, demnitarul liberal.

CORONAVIRUS |MEC: Peste 3.100 unitati de invatamant, in scenariul rosu

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) a transmis, marti, ca un numar de 3. 107 unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in scenariul rosu, respectiv online, iar 4. 969 sunt in.

Restrictii in doua localitati din Ilfov, unde incidenta cazurilor de COVID-19 este peste 1,5 la mie. inca o localitate intra in scenariul rosu

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Ilfov a decis duminica restrictii pentru localitatile Buftea si Ganeasa, unde rata de infectare este de peste 1,5 la mia de locuitori. De asemenea, in localitatea Darasti, unde rata este 3,98 la mie, masca devine obligatorie in spatiile deschise, scolile trec in scenariul rosu, cinematografele se inchid, iar restaurantele si cafenelele nu au voie sa serveasca in interior.

CORONAVIRUS |Slobozia intra in scenariul rosu, dupa ce a ajuns la o incidenta de 3,12 cazuri la mia de locuitori: Toate scolile trec la invatamantul online (VIDEO)

Numarul cazurilor de coronavirus continua sa creasca, iar tot mai multe orase din tara trec in scenariul rosu. Ultimul municipiu care are o incidenta de peste 3 la mia de locuitori este Slobozia. intr-o.

Baia Mare si alte trei localitati din Maramures intra in scenariul rosu. Masca devine obligatorie pe strada

In contextul evolutiei situatiei epidemiologie, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis ca municipiul Baia Mare, alaturi de localitatile Basesti, Cicarlau si Sacalaseni sa adopte scenariul rosu. Decizia este urmare a faptului ca valoarea ratei incidentei cumulate este peste limita de alerta de 3 cazuri la 1. 000 de locuitori.

Monica Anisie, apel la mediul privat si ONG-uri pentru o actiune comuna privind digitalizarea educatiei: Ministrul vorbeste despre importanta unei cooperari publice-private pentru viitorul copiilor

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, face apel la reprezentantii mediului privat si ai organizatiilor neguvernamentale sa se implice intr-o actiune comuna privind digitalizarea educatiei. Monica.

Subiectul la Limba romana pentru Evaluarea Nationala 2021 va fi mai simplu. Ce spune Monica Anisie

Structura subiectului pentru Evaluarea Nationala pe care il vor primii elevii clasei a VIII-a la Limba si literatura romana va fi simplificata, a declarat, luni, ministrul Educatiei, Monica Anisie.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2659 seconds )