Libnet.ro
UNICEF

19:30

Numarul total al deceselor din cauza noului coronavirus ajunge la 1.016, in Romania. Printre victime, un tanar de 23 de ani

Antena3 Antena3,
Numarul total al deceselor din cauza noului coronavirus ajunge la 1.016, in Romania. Printre victime, un tanar de 23 de ani

Numarul total al deceselor din cauza noului coronavirus ajunge la 1. 016, in Romania. Printre victime este si un tanar de 23 de ani, din Bihor, care suferea de mai multe afectiuni. continuă pe Antena3

Marea Britanie a depasit pragul de 38.000 de morti din cauza noului coronavirus

Un prag de 38. 000 de morti din cauza covid-19 sau presupuse ca avand legatura cu epidemia noului coronavirus a fost depasit la inceputul lui mai in Regatul Unit, una dintre cele mai indoliate tari din Europa, scrie Reuters, pe baza unor date anuntate marti de catre Oficiul National brtianic de Statistica ONS).

Franta: Cel mai scazut bilant zilnic al deceselor din cauza coronavirusului de la instituirea carantinei

Epidemia de coronavirus a facut 70 de morti in ultimele 24 de ore in Franta, ceea ce reprezinta cel mai scazut bilant zilnic dupa momentul 17 martie cand s-au impus restrictiile, au anuntat autoritatile franceze, in preziua iesirii din carantina totala.

SUA: republicanii din Senat vor sa-i dea lui Trump puterea de a impune sanctiuni Chinei din cauza noului coronavirus

Senatori republicani americanii au prezentat un proiect de lege care acorda presedintelui Donald Trump puterea de a impuse sanctiuni Chinei, in cazul in care Beijingul nu prezinta un raport complet cu privire la pandemia covid-19, relateaza AFP.

Coronavirus in Romania: 10 noi decese. Bilantul mortilor urca la 982

Alte zece persoane, cu varste cuprinse intre 60 si 84 de ani, au murit din cauza noului coronavirus in Romania, astfel ca bilantul total al deceselor inregistrate in tara noastra a urcat la 982, potrivit unei informari difuzate luni seara de Grupul de Comunicare Strategica. Coronavirus in Romania: Numarul de cazuri a ajuns la 15. 588, au fost anuntate 226 de noi infectii 100 de romani din strainatate bolnavi de Covid-19 au murit.

Bilantul epidemic a ajuns la 30.911 de morti in Italia. Numarul total de cazuri a trecut de 221.000

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 30. 911 morti in Italia, cu 172 de decese produse in ultimele 24 de ore, iar numarul total al persoanelor infectate cu COVID-19 a depasit 221.

Productia mondiala de otel scade din cauza pandemiei de coronavirus

Productia de otel din cele 64 de tari care raporteaza la Asociatia Mondiala a Otelului a atins 443 de milioane de tone in primul trimestru din acest an, in scadere cu 1,4% comparativ cu acelasi interval din 2019. Cifrele oficiale arata ca, in martie 2020, productia mondiala de profil a fost de 147,1 milioane de tone, cu 6% mai mica decat in aceeasi luna din 2019, din cauza dificultatilor generate de pandemia de Covid-19.

Productia de autoturisme in Romania, scadere cu peste 62% din cauza pandemiei de coronavirus

Pandemia de coronavirus a afectat puternic si industria auto din Romania. Din cauza faptului ca au avut inchise fabricile timp de mai multe saptamani, Dacia si Ford au inregistrat o scadere masiva a productiei in ultimele doua luni.

inca zece romani infectati cu noul coronavirus au murit

Inca 10 persoane au decedat in Romania din cauza noului coronavirus, numarul total ajungand la 982, .

Cel mai puternic turneu de tenis post-coronavirus! Se va juca incepand cu 26 mai

Tenisul este obligat sa se organizeze la nivel local in aceasta perioada, in care exista restrictii ferme legate de calatorii din cauza noului coronavirus. in aceste conditii deloc ideale, Cehia profita din plin de valoarea ridicata a grupului fruntas de jucatoare si propune un turneu-test la feminin foarte puternic, care poate sa indice intr-o buna masura cum ar putea arata meciurile post-coronavirus, din punct de vedere al nivelului de joc.

Digi24: Ce s-a intamplat intr-un mall inchis timp de doua luni din cauza coronavirusului. Angajatii au fost ingroziti cand s-au intors la munca

Un centru comercial din Malaezia a intrat in curatenie generala pe 12 mai, dupa ce a fost invadat de mucegai in perioada in care a fost inchis din cauza coronavirusului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )