Libnet.ro
UNICEF

06:00

Productia mondiala de otel scade din cauza pandemiei de coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Productia mondiala de otel scade din cauza pandemiei de coronavirus

Productia de otel din cele 64 de tari care raporteaza la Asociatia Mondiala a Otelului a atins 443 de milioane de tone in primul trimestru din acest an, in scadere cu 1,4% comparativ cu acelasi interval din 2019. Cifrele oficiale arata ca, in martie 2020, productia mondiala de profil a fost de 147,1 milioane de tone, cu 6% mai mica decat in aceeasi luna din 2019, din cauza dificultatilor generate de pandemia de Covid-19. continuă pe Ziarul Bursa

Productia de autoturisme in Romania, scadere cu peste 62% din cauza pandemiei de coronavirus

Pandemia de coronavirus a afectat puternic si industria auto din Romania. Din cauza faptului ca au avut inchise fabricile timp de mai multe saptamani, Dacia si Ford au inregistrat o scadere masiva a productiei in ultimele doua luni.

Regina Elisabeta a II-a se retrage de la indatoririle publice in perioada urmatoare, din cauza pandemiei. Va fi cea mai lunga absenta din cei 68 de domnie

Regina Elisabeta s-a retras la Castelul Windsor alaturi de sotul ei, la inceputul lunii martie, in perioada in care in Marea Britanie a izbucnit pandemia de coronavirus. Oficialitatile au confirmat ca suverana.

BERD: Economia Romaniei va scadea cu 4% din cauza pandemiei. O revenire de 4% este posibila in 2021

Economia Romaniei ar putea inregistra o contractie de 4% in 2020, din cauza impactului economic al pandemiei de coronavirus, arata Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) in ultima sa prognoza macroeconomica publicata astazi. Banca se asteapta ca tara noastra sa isi revina rapid in 2021, cu o crestere a PIB-ului de 4%.

Situatia mall-ului ridicat in zona unde au fost impuscati sotii Ceausescu. Cat va intarzia inaugurarea din cauza pandemiei

Mall-ul din Targoviste nu se mai inaugureaza in luna mai, asa cum era preconizat. Pandemia a intarziat lucrarile la centrul comercial si chiar daca ar fi fost gata nu putea functiona din cauza restrictiilor.

Marea Britanie a depasit pragul de 38.000 de morti din cauza noului coronavirus

Un prag de 38. 000 de morti din cauza covid-19 sau presupuse ca avand legatura cu epidemia noului coronavirus a fost depasit la inceputul lui mai in Regatul Unit, una dintre cele mai indoliate tari din Europa, scrie Reuters, pe baza unor date anuntate marti de catre Oficiul National brtianic de Statistica ONS).

Numarul total al deceselor din cauza noului coronavirus ajunge la 1.016, in Romania. Printre victime, un tanar de 23 de ani

Numarul total al deceselor din cauza noului coronavirus ajunge la 1. 016, in Romania. Printre victime este si un tanar de 23 de ani, din Bihor, care suferea de mai multe afectiuni.

Coronavirus: Elon Musk ameninta ca isi muta fabrica Tesla din California

Omul de afaceri Elon Musk a amenintat sambata sa paraseasca statul California, unde se afla singura sa fabrica de masini electrice Tesla din Statele Unite, deoarece autoritatile locale il impiedica sa reia imediat productia din cauza pandemiei COVID-19, transmite Agerpres.

O companie aeriana intra in faliment din cauza pandemiei

O companie aeriana si-a cerut duminica intrarea in faliment, dupa ce solicitarile privind ajutoare financiare adresate guvernului au fost sortite esecului.

Consumul de alcool, in crestere din cauza izolarii. Vanzarile la bauturile alcoolice, mai mari decat de Revelion

Un raport recent arata o alta problema cauzata de izolarea din timpul pandemiei: abuzul de bauturi alcoolice. Consumul de alcool a crescut iar cei care sufera de afectiunile cauzate de abuzul de bauturi alcoolice ajung sa aiba probleme grave. Si in Romania consumul a crescut cu mult.

Digi24: Ce s-a intamplat intr-un mall inchis timp de doua luni din cauza coronavirusului. Angajatii au fost ingroziti cand s-au intors la munca

Un centru comercial din Malaezia a intrat in curatenie generala pe 12 mai, dupa ce a fost invadat de mucegai in perioada in care a fost inchis din cauza coronavirusului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )