Libnet.ro
UNICEF

13:31

Skylanders Superchargers e cel mai tare joc pentru copii si e disponibil in Romania

Playtech Playtech,
Skylanders Superchargers e cel mai tare joc pentru copii si e disponibil in Romania

Skylanders SuperChargers este incepand de azi disponibil in magazinele din Romania, prin intermediul partenerilor locali Activision Publishing. Seria Skylanders este cunoscuta pentru faptul ca imbina figurine reale cu personaje virtuale pentru a creea o experienta inedita pentru copii. Anul acesta, fanii Skylanders se pot bucura pentru prima oara de vehicule care prind viata alaturi de [] Skylanders Superchargers e cel mai tare joc pentru copii si e disponibil in Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Un japonez in varsta de 105 ani a stabilit un nou record mondial: cel mai in varsta sprinter (VIDEO)

Un japonez in varsta de 105 ani a stabilit un nou record mondial pentru cel mai in varsta sprinter, reusind sa treaca linia de sosire la competitia de 100 metri, la doar 42,22 secunde de la start, potrivit.

Samsung Gear VR ar putea fi cei mai accesibili ochelari pentru realitate virtuala

Kit-ul pentru realitate virtuala de la Samsung ar urma sa fie comercializat din toamna acestui an pentru un pret relativ mic. Dupa cum scriam in urma cu cateva saptamani, cei de la HTC au probabil cel mai promitator kit pentru realitate virtuala. Acesta urma sa fie introdus pe piata la finalul acestui an, insa planurile taiwanezilor [] Samsung Gear VR ar putea fi cei mai accesibili ochelari pentru realitate virtuala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

incepe Festivalul international de teatru pentru copii 100, 1.000, 1.000.000 de Povesti. Afla detalii despre program

Teatrul Ion Creanga din Bucuresti organizeaza in perioada 3-10 octombrie FESTIVALUL INTERNATIONAL DE TEATRU PENTRU COPII 100, 1. 000 de PovestiPeste 40 de evenimente vor fi sustinute de artisti din noua.

In toamna aceasta te invitam sa Remodelezi Retail-ul, la cel mai important eveniment dedicat industriei

Editia a treia a Retail Arena porneste la drum cu sloganul ReShape Retail ; evenimentul isi propune sa impulsioneze piata de profil, sa ajute specialistii sa gaseasca modelul de business cel mai eficient prin folosirea celor mai noi.

Fiscul roman isi construieste cel mai modern centru de date din tara

Fiscul roman isi construieste cel mai modern centru de date din tara, dar si sediul aparatului central. O investitie estimata la 1. 167 RON, care va avea o arie construita de 1500 de metri patrati.

VIDEO Care este cel mai lung GIF realizat vreodata?

Artistii vizuali finlandezi Juha van Ingen si Janne Sarkela au conceput cel mai lunga opera de arta digitala in format GIF Graphics Interchange Format), ce se intinde pe parcursul a 1. 000 de ani.

Incendiu la cel mai mare mall din Vaslui

Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la cel mai mare mall din municipiul Vaslui, flacarile cuprinzand o sala de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale, fara a exista persoane ranite, informeaza Mediafax.

INCENDIU la cel mai mare mall din Vaslui

Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la cel mai mare mall din municipiul Vaslui. Flacarile au cuprins o sala de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale. Nu s-au inregistrat victime.

Este acesta cel mai bun executant din lume la loviturile cu mingea ovala (video GoPro)

Pentru ca tot este Campionatul Mondial de Rugby, va invitam sa vizionati imaginile video de mai jos. Un american pare sa aiba o tehnica incredibila la executiile cu piciorul intr-o minge ovala. Precizia si talentul sau sunt remarcabile. Poreclit Drujba, Lennoneste om de serviciu, dar in timpul liber straluceste la loviturile de fotbal american si ar putea fi chiar un executant excelent la rugby, un sport la care de mult ori in aceste zile am vazut ratari.

Johannes Hahn: Viitorul val de refugiati ar putea veni din Liban, cel mai fragil stat din regiune

Comisarul european pentru extindere, Johannes Hahn, estimeaza ca urmatorul val de imigranti va veni din Liban, un stat fragil unde situatia este dramatica. Evolutiile din Liban ma ingrijoreaza. Situatia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2785 seconds )