Libnet.ro
UNICEF

05:45

Care sunt cel mai bine platite MBA-uri din lume

Adevărul Adevărul,
Care sunt cel mai bine platite MBA-uri din lume

Tinerii care studiaza cu precadere in facultati cu profil economic pot lua mereu in considerare sa urmeze un program de tip MBA. Un sondaj recent arata care sunt cel mai bine platiti absolventi si ce scoli au terminat, scrie Bloomberg. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai bine platite MBA-uri din lume

Tinerii care studiaza cu precadere in facultati cu profil economic pot lua mereu in considerare sa urmeze un program de tip MBA. Un sondaj recent arata care sunt cel mai bine platiti absolventi si ce scoli au terminat, scrie Bloomberg.

Care sunt cele mai afectate si cele mai sigure cartiere din Bucuresti in caz de cutremur

Un cutremur de 4. 6grade pe scara Richter s-a produs, miercuri,in Romania, acesta fiind cel mai mare seism inregistrat in acest an in tara noastra. in cazul unui cutremur zonele de langa Casa.

Care este cel mai murdar obiect dintr-un restaurant

Regulile de igiena pentru restaurante sunt foarte stricte, dar cu toate acestea se intampla ca anumite obiecte cu care noi clientii intram in contact sa fie pline de microbi. Cel mai indicat este sa te speli .

Care sunt cele mai toxice cupluri ale zodiacului

Desi au impresia ca se iubesc, exista cateva cupluri de zodii care pur si simplu nu pot fi impreuna. Rac si Leu - in timp ce nativul Rac este emotional si da totul in dragoste, nativul Leu are multe.

Care sunt cele mai fericite zodii ale anului

Unii nativi ai semnelor zodiacale pot spune ca isi vor primi rasplata de fericire in acest an. Gemeni - Daca la inceputul anului aveai toate motivele sa fii tristsi sa suferi de depresie, afla.

Skoda a incheiat cea mai buna luna februarie din toata istoria sa. Octavia ramane preferata publicului

Constructorul ceh de automobile a livrat in luna februarie peste 90. 000 de masini catre clientii din intreaga lume, reprezentand un nou record istoric reusit de brand-ul din Mlada Boleslav. Cel mai bine vandut model ramane Octavia.

Romania are cel mai mare risc de saracie din UE in randul persoanelor ocupate

Romania are cel mai mare risc de saracie din Uniunea Europeana in randul persoanelor ocupate 18,9%), fiind urmata la mare distanta de Grecia 14,1%) si Spania 13,1%), in timp ce riscul cel mai scazut este in Finlanda 3,1%), potrivit datelor aferente anului 2016 publicate vineri de biroul european de statistica, Eurostat.

VIDEO Roger Federer, in semifinale de la Indian Wells (7-5, 6-1 cu Hyeong Chung) - Elvetianul si-a egalat cel mai bun start de sezon din cariera

Roger Federer 1 ATP) este de neoprit la Indian Wells, elvetianul reusind sa se califice pentru a 11-a oara in cariera in semifinalele competitiei californiene. Liderul mondial l-a invins in sferturi pe sud-coreeanul Hyeong Chung 21 de ani, locul 26 ATP), scor 7-5, 6-1, dupa o ora si 23 de minute de joc.

VIDEO Roger Federer, in semifinale la Indian Wells (7-5, 6-1 cu Hyeong Chung) - Elvetianul si-a egalat cel mai bun start de sezon din cariera

Roger Federer 1 ATP) este de neoprit la Indian Wells, elvetianul reusind sa se califice pentru a 11-a oara in cariera in semifinalele competitiei californiene. Liderul mondial l-a invins in sferturi pe sud-coreeanul Hyeong Chung 21 de ani, locul 26 ATP), scor 7-5, 6-1, dupa o ora si 23 de minute de joc.

STUDIU Ce obiecte uita romanii cel mai des in Uber. De la trotinete la carucioare si carduri bancare

Uber a realizat un studiu in Romania, si in Europa, al carui scop a fost de a afla care sunt obiectele uitate cel mai des in masinile soferilor parteneri. Rezultatele au fost surprinzatoare si chiar amuzante, pe aclocuri. Se pare ca romanii sunt printre popoarele europene care au cel mai bine grija de lucrurile lor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )