Libnet.ro
UNICEF

19:45

Numerologul Mihai Voropchievici, despre anul 2021: Din pacate, nu avem parte de previziuni prea generoase

B1 B1,
Numerologul Mihai Voropchievici, despre anul 2021: Din pacate, nu avem parte de previziuni prea generoase

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a facut cateva dezvaluiri legate de anul 2021. Desi multi sperau la vesti bune, mai ales dupa ce anul 2020 a avut un puternic impact negativ asupra multor aspecte, se pare c. continuă pe B1

Mihai Voropchievici, despre 2021: Va fi un an cu multe trairi sufletesti, cu framantari. Anul nu e rau, dar este extrem de provocator

Mihai Voropchievici ne-a vorbit despre anul 2021. Anul care se incheie in curand nu a fost unui stralucit mai pentru nimeni. Numerologul ne spune ca anul viitor nu va fi unul usor, insa va fi plin de surprize.

Previziuni sumbre pentru anul 2021. Prin ce va trece omenirea: Este extrem de provocator

Un specialist aduce previziuni sumbre despre anul care urmeaza. Daca multi au crezut ca anul 2020 a fost unul greu incercat, nici nu stiu ce-i asteapta in 2021. Detalii despre viitorul apropiat. Previziuni sumbre pentru anul 2021. Ce ne asteapta? Mihai Voropchievici vine cu previziuni sumbre despre anul urmator. Anul care urmeaza sa se incheie .

UE va investi sute de milioane de euro, din anul 2021, in startup-uri si competente tehnice ale studentilor din Romania

Fonduri europene de sute de milioane de euro vor fi disponibile, din anul 2021, sub forma de sprijin in deschiderea unor startup-uri de catre studentii din Romania, precum si pentru centre de competente tehnice in universitati.

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre sarbatorile de iarna. Ce ii asteapta pe romani: Vor fi cu mult diferite

Nelu Tataru a anuntat cum vom petrece sarbatorile de iarna anul acesta. Din pacate, ministrul Sanatatii a explicat ca romanii vor petrece Craciunul si Revelionul diferit fata de restul anilor, insa nu se stie concret cum se va intampla acest lucru. Craciun si Revelion, sarbatorite fara petreceri intrebat ce se va intampla cu sarbatorile de .

Bianca Andreescu a vorbit despre anul irosit in circuitul WTA. Cand va reincepe sa joace in turnee

Ultima participare a Biancai Andreescu in cadrul unei competitii oficiale a fost la Turneul Campioanelor din octombrie 2019, cand a suferit o accidentare la genunchi si a fost nevoita sa se retraga.

Aleksandr Lukasenko, liderul Belarusului, despre alegerile prezidentiale din SUA: O rusine, o bataie de joc fata de democratie

Aleksandr Lukasenko a condus Belarusul timp de mai bine de un sfert de secol si a aratat ca nu intentioneaza sa faca un pas in spate, tara fiind macinata de proteste inca din luna august. in mod ironic, li.

Ludovic Orban, despre inchiderea scolilor din Romania si trecerea invatamantului in online: Cresele si afterschool-urile nu vor fi afectate

Asa cum a declarat presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in sedinta de Guvern de la Palatul Victoria, toate scolile vor trece in scenariul rosu, cu predare online, din pricina noului record negativ de.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )