Libnet.ro
UNICEF

16:16

UE va investi sute de milioane de euro, din anul 2021, in startup-uri si competente tehnice ale studentilor din Romania

Hotnews Hotnews,
 UE va investi sute de milioane de euro, din anul 2021, in startup-uri si competente tehnice ale studentilor din Romania

Fonduri europene de sute de milioane de euro vor fi disponibile, din anul 2021, sub forma de sprijin in deschiderea unor startup-uri de catre studentii din Romania, precum si pentru centre de competente tehnice in universitati. continuă pe Hotnews

Previziuni sumbre pentru anul 2021. Prin ce va trece omenirea: Este extrem de provocator

Un specialist aduce previziuni sumbre despre anul care urmeaza. Daca multi au crezut ca anul 2020 a fost unul greu incercat, nici nu stiu ce-i asteapta in 2021. Detalii despre viitorul apropiat. Previziuni sumbre pentru anul 2021. Ce ne asteapta? Mihai Voropchievici vine cu previziuni sumbre despre anul urmator. Anul care urmeaza sa se incheie .

Numerologul Mihai Voropchievici, despre anul 2021: Din pacate, nu avem parte de previziuni prea generoase

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a facut cateva dezvaluiri legate de anul 2021. Desi multi sperau la vesti bune, mai ales dupa ce anul 2020 a avut un puternic impact negativ asupra multor aspecte, se pare c.

OUG pentru achizitii de materiale sanitare si de echipamente de 67 milioane de euro. Arafat: Ne pregatim pentru campania de vaccinare anti-COVID

Guvenul a adoptat, joi seara, o ordonanta de urgenta privind achizitia de materiale sanitare si echipamente in valoare de 67 milioane euro, a anuntat, vineri, secretarul de stat in MAI Raed Arafat, care a precizat ca, printre altele, vor fi cumparate 3 milioane de teste rapide pentru COVID-19 si 10 milioane de seringi pentru viitoare campanie de vaccinare impotriva SARS-CoV-2.

190 mil. euro din buzunar pentru salvarea TAROM, compania cu 192 de sefi

Planul de restructurare pe termen lung a TAROM care include costuri totale de 380,3 milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )