Libnet.ro
UNICEF

20:00

Nunta lui George Soros, locul de intalnire al unora dintre cei mai influenti oameni din lume

Adevărul Adevărul,
Nunta lui George Soros, locul de intalnire al unora dintre cei mai influenti oameni din lume

Investitorul miliardar George Soros, in varsta de 83 de ani, s-a casatorit sambata cu Tamiko Bolton, de 42 de ani, ceremonia fiind urmata de o petrecere impresionanta la resedintei lui din Anglia, unde au participat 500 de invitati dintre oamenii cei mai influenti din lume. continuă pe Adevărul

George Soros, a treia nunta la 83 de ani

George Soros, celebrul investitor si filantrop miliardar de 83 de ani, s-a casatorit sambata cu Tamiko Bolton, o consultanta americana de sanatate si educatie. Nunta a avut loc la resedinta miliadarului maghiar, din New York.

Miliardarul George Soros, la a treia nunta

George Soros, miliardarul in varsta de 83 de ani, se va casatori, sambata, cu Tamiko Bolton, consultant in educatie si sanatate in varsta de 43 de ani. Intregul eveniment are loc la New York si a inceput.

Miliardarul George Soros s-a casatorit la 83 de ani.

George Soros, miliardarul in varsta de 83 de ani, se casatoreste astazi cu Tamiko Bolton, consultant in educatie si sanatate in varsta de 43 de ani. Evenimentul are loc la New York si a inceput chiar de vineri seara, cu o cina urmata de o receptie la Muzeul de Arta Moderna, potrivit Reuters. La nunta sunt asteptati 500 de invitati. Printre acestia se numara Jim Yong Kim, presedintele Bancii Mondiale; Hendrik Toomas Ilves, presedintele Estoniei; Ellen Johnson Sirleaf, presedintele Liberiei si Edi .

Radu Banciu, infiorat de fundul cu osanza curgand al lui George Soros: La 83 de ani, arata ca dracu

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiuniiLumea lui Banciu, de pe B1 TV, despre cea de-ea treia casatorie a omului de afaceri George Soros, aratandu-se infiorat de cum poate .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )