Libnet.ro
UNICEF

18:30

Nunta Regala a Romaniei. Principele Nicolae a anuntat cununia religioasa!

ADPM ADPM,
Nunta Regala a Romaniei. Principele Nicolae a anuntat cununia religioasa!

Se apropie Nunta Regala a Romaniei. Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills, cel care a purtat, pana in 2015, titlul de Principele Nicolae al Romaniei, a anuntat data cununiei religioase cu Alina Binder. Iata cand si unde va avea loc evenimentul! . continuă pe ADPM

Cununia religioasa a fostului principe Nicolae cu Alina-Maria Binder va avea loc n 30 septembrie, la Sinaia

Cununia religioasa a fostului principe Nicolae cu Alina-Maria Binder va avea loc in 30 septembrie, la Sinaia. Ceremonia va fi oficiata la Biserica Sfantul Ilie si va fi urmata de o receptie la care sunt asteptati invitati din tara si strainatate.

Aranjamentele florale de la Nunta Regala. Ce au ales mirii!

Unul dintre punctele de atractie, pentru toti cei care vor urmari nunta regala, vor fi, cu siguranta, aranjamentele florale. In stilul lor caracteristic, mirii au ales sa mearga pe o varianta simpla, traditional, dar in acelasi timp, eleganta.

Meghan Markle se va machia singura pentru nunta regala?

In timp ce toti jurnalistii au fost ocupati sa urmareasca make-up artistii renumiti, pentru a obtine indiciii referitor la cine o va machia pe Meghan Markle, nimeni nu s-a gandit ca ea va dori sa se aranjeze singura in ziua nuntii.

Au stabilit data! Cand va face nunta principele Nicolae si sotia sa Alina Binder

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, si sotia sa, Alina Binder, se vor casatori religios pe 30 septembrie, in Romania. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook a principelui Cununia civila a.

Noi detalii despre nunta regala: Cand se casatoresc fostul principe Nicolae si Alina Binder

Fostul principe Nicolae si sotia sa, Alina Binder, se vor casatori religios pe 30 septembrie, in Romania, informeaza Romania TV. Nepotul Regelui Mihai s-a casatorit civil anul trecut, in.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )