Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nutritionistul Mihaela Bilic, despre alimente din care poti rontai fara sa te ingrasi

Antena3 Antena3,
Nutritionistul Mihaela Bilic, despre alimente din care poti rontai fara sa te ingrasi

Medicul nutritionist Mihaela Bilic spune ca exista un tip de alimente din care poti rontai linistit, ca nu te ingrasi si nici nu-ti afecteaza sanatatea. Cu totii stim, rontaiala calmeaza,. continuă pe Antena3

Fostul principe Nicolae, detalii despre excluderea din linia de succesiune a Casei Regale: Fara niciun cuvant drept explicatie

Fostul principe Nicolae a marturisit, in cadrul unui interviu, mai multe despre momentul in care a fost exclus din linia de succesiune la tron. Casa Regala a Romaniei a emis un decret, in august 2015, prin care.

Viceprimarul Capitalei, despre PROTESTELE din 10 august: CREATIA LUI LIVIU DRAGNEA! Parchetul va porni pe alte piste dupa declaratiile mele

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a facut, vineri, o declaratie surprinzatoare despre protestele din 10 august din Capitala. Dupa declaratiile mele, Parchetul va porni pe alte piste, sa vada.

DESPRE PROTESTUL DIN 10 AUGUST: Badulescu va aduce la cunostinta procurorilor noi situatii

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat astazi ca luni, la Parchetul Militar, va face declaratii despre protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei, unde va aduce la cunostinta procurorilor noi situatii pentru a identifica daca acea zi a fost sau nu creatia lui Liviu Dragnea.

Buzatu, despre demisiile din PSD: S-a dat ordin pe unitate

Presedintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu a declarat vineri, despre demisiile din ultima perioada din PSD, ca s-a dat ordin pe unitate. Buzatu mai spune ca nu se este in regula ca dupa ce ai obtinut functii importante in partid sa-ti iei caciula si sa pleci asa pentru ca te-ai suparat tu pe presedinte.

Medicul Tudor Ciuhodaru, tot ce trebuie sa stiti despre clorul din apa de la robinete. Cand este periculos

Medicul Tudor Ciuhodaru explica, intr-o ampla postare pe Facebook, tot ce trebuie sa stiti despre clorul din apa de la robinet si cand devine acesta periculos. Clorul din apa de la robinet-cand e periculos.

Ludovic Orban (PNL): Asteptam ca UDMR, ca partid membru in PPE, sa revina la o strategie politica potrivita cu familia politica din care face parte

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, sambata, ca asteapta ca UDMR sa revina la o strategie corespunzatoare cu familia politica din care face parte, si anume Partidul Popular European, transmite.

Ion Tiriac, despre proiectele uriase care ii sunt blocate de statul roman

Ion Tiriac a vorbit, joi, la 100 de minute, despre cele doua proiecte uriase ale sale, de minimum 100 de milioane de euro, care sunt in acest moment blocate de statul roman. Stire in curs de.

100 de minute. Ion Tiriac, despre solutiile economice care pot vindeca Romania

Ion Tiriac este un vizionar, milionar si colectionar care spune lucrurilor pe nume si nu are competitie in business. Unul dintre cei mai titrati oameni de afaceri romani din istorie vine la Antena 3. Care.

Codrin Stefanescu, despre plecarile din PSD: Vom face si noi n aceste zile un transfer de alti parlamentari

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat sambata, la un post TV, referitor la demisiile din aceasta saptamana, ca formatiunea urmeaza sa faca in urmatoarele zile un transfer de alti parlamentari, precizand ca aceste plecari nu au cum sa ingenuncheze un partid care este al romanilor.

Viceprimarul Capitalei, chemat la Parchet dupa ce a spus ca a mintit despre protestul din 10 august

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat ca a fost chemat, luni, la Parchetul General, dupa ce a spus miercuri seara ca a mintit procurorii care ancheteaza violentele de la protestul din 10 august.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )