Libnet.ro
UNICEF

10:45

Fostul principe Nicolae, detalii despre excluderea din linia de succesiune a Casei Regale: Fara niciun cuvant drept explicatie

Antena3 Antena3,
Fostul principe Nicolae, detalii despre excluderea din linia de succesiune a Casei Regale: Fara niciun cuvant drept explicatie

Fostul principe Nicolae a marturisit, in cadrul unui interviu, mai multe despre momentul in care a fost exclus din linia de succesiune la tron. Casa Regala a Romaniei a emis un decret, in august 2015, prin care. continuă pe Antena3

VIDEO Valentin Dolganiuc, detalii despre protestele din 2015: Am fost blamat de Andrei Nastase dupa ce un cor de copii a cantat Desteapta-te romane

Candidatul independent pe circumscriptia nr. 30, sectorul Ciocana, Valentin Dolganiuc, care este si ex-deputat in primul Parlament al Republicii Moldova, a oferit cateva detalii miercuri, 30 ianuarie, privind motivele de ce dansul a parasit Platforma Civica Demnitate si Adevar si de ce nu s-a regasit nici in randurile Partidului Platforma Demnitate si Adevar.

Teodorovici da detalii despre bugetul din 2019

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a dat marti despre bugetul pe 2019, precizand ca este bazat pe o crestere economica de 5,5% si un deficit de circa 2,55%.

Medicul Tudor Ciuhodaru, tot ce trebuie sa stiti despre clorul din apa de la robinete. Cand este periculos

Medicul Tudor Ciuhodaru explica, intr-o ampla postare pe Facebook, tot ce trebuie sa stiti despre clorul din apa de la robinet si cand devine acesta periculos. Clorul din apa de la robinet-cand e periculos.

NICOLAE (PSD), DESPRE ABSENTA GUVERNATORULUI BNR DE LA AUDIERILE DIN PARLAMENT: Ar trebui sa atraga demiterea din functie

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, considera ca refuzul nejustificat al guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, si al presedintelui Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, de a se prezenta la audierile din Comisia economica ar trebui sa atraga demiterea de indata din functie.

Noi detalii despre profesoara injunghiata la Ploiesti. Medicii au anuntat care este starea femeii

Profesoara din Ploiesti injunghiata in fata cancelariei de un fost elev al scolii a trecut cu bine peste operatie, fiindu-i afectate insa mai multe organe interne. Directorul medical al Spitalului.

Detalii cutremuratoare despre atacul din Ploiesti.Ce arsenalavea asupra sa agresorul profesoarei

O profesoara in varsta de 43 de ani a fost injunghiata in fata cancelariei de un tanar in varsta de 22 de ani. Incidentul s-a petrecut la Colegiul Spirtu Haret din Ploiesti, agresorul fiind un fost el.

Tudorel Toader, la Sinteza zilei. Detalii despre ordonanta pregatita de ministrul Justitiei

Ministru Justitiei, Tudorel Toader, va fi din nou fata in fata cu Mihai Gadea la Sinteza zilei. Ce raspunsuri are la marile scandaluri din justitie? Ce ordonanta a pregatit ministrul Justitiei?.

Viceprimarul Capitalei, chemat la Parchet dupa ce a spus ca a mintit despre protestul din 10 august

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat ca a fost chemat, luni, la Parchetul General, dupa ce a spus miercuri seara ca a mintit procurorii care ancheteaza violentele de la protestul din 10 august.

Nadia Comaneci, dezvaluiri despre fuga din Romania: Nu am spus nimanui ca vreau sa fug

In urma cu 30 de ani, Nadia Comaneci, Zeita de la Montreal, fugea din Romania comunista trecand clandestin granita in Ungaria si ajungand apoi in Austria si Statele Unite. Versiunile asupra a ceea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )