Libnet.ro
UNICEF

19:00

NVidia GeForce GT 1030 este cea mai ieftina placa video pe arhitectura Pascal

Playtech Playtech,
NVidia GeForce GT 1030 este cea mai ieftina placa video pe arhitectura Pascal

NVIDIA nu lanseaza foarte des noi modele de placi video, dar dupa cateva modele de top, s-a adresat si segmentului entry-level cu GeForce GT 1030. incercand sa adreseze amatorii de gaming cu bugete infime, NVIDIA tocmai a lansat cea mai ieftina placa video din ultimii 3-4 ani. Aceasta are niste specificatii mai mult decat decente, []. continuă pe Playtech

Donald Trump, despre ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA: Este cea mai mare vanatoare de vrajitoare impotriva unui politician din istoria americana!

Presedintele american Donald Trump sustine ca ancheta privind ingerintele Rusiei in campania prezidentiala din 2016 reprezinta cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

Noul presedinte al Frantei ar putea avea primele probleme chiar din cauza sotiei sale. Care este cea mai mare fobie a Primei Doamne ce ar putea afecta mandatul sotului sau

Noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron ar putea intampina probleme chiar de la inceputul mandatului. Vina ar putea sa-i apartina, involuntar, chiar sotiei sale, a carei fobie ii poate.

Weekend, colaborarea dintre Delia si The Motans, este cea mai difuzata piesa pe radio VIDEO

Colaborarea dintre The Motans si Delia, single-ul Weekend, lansat la sfarsitul lunii februarie, este in prezent cea mai difuzata piesa la posturile de radio din Romania.

Galaxy S8 nu are cea mai buna camera foto pe mobile, confirma cei de la DxOMark

DxOMark este o autoritatea importanta cand vine vorba de testarea camerelor foto si tocmai a confirmat ca Galaxy S8 nu face cele mai bune poze. in fiecare an, avem parte de un nou Galaxy S, iar Samsung face tot posibilul ca noul sau varf de gama sa incorporeze cea mai performanta camera foto. Au fost [].

Cum arata!! Omar, cea mai LUNGA pisica din lume

Omar, un motan din rasa Maine Coon in varsta de trei ani, este probabil cea mai lunga pisica lume, masurand 1,20 metri si cantarind 14 kilograme, informeaza miercuri BBC News. Omar avea.

Cum arata!! Omar, cea mai LUNGA pisica din lume (FOTO)

Omar, un motan din rasa Maine Coon in varsta de trei ani, este probabil cea mai lunga pisica lume, masurand 1,20 metri si cantarind 14 kilograme, informeaza miercuri BBC News. Omar avea.

Remedii naturale mentionate in Biblie: care este cea mai cunoscuta ofranda ceremoniala din ritualurile antice

Biblia nu contine doar informatii care sa ajute oamenii pe plan spiritual. Citita cu atentie, aceasta ofera numeroase leacuri, fiind o sursa importanta de informatii care pot ajuta la tratarea a numeroase afectiuni.

Primaria Capitalei a lansat concursul Cea mai frumoasa fatada cu premii in valoare totala de 214.000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina si cea mai frumoasa fatada

Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, organizeaza, in perioada 16 mai - 26 iunie 2017, Concursul Cea mai frumoasa fatada, structurat pe trei sectiuni: Cea mai frumoasa fatada, Cel mai frumos balcon si Cea mai frumoasa gradina. Municipalitatea isi propune astfel sa recompenseze si sa incurajeze eforturile locuitorilor Capitalei care doresc sa contribuie la infrumusetarea orasului, fie ca sunt persoane fizice, persoane juridice sau asociatii de proprietari/locatari, potrivit unui comunicat emis de institutie.

Cea mai inalta cladire din lume. 10 detalii WOW despre Jeddah Tower

Cea mai inalta cladire din lume va fi inaugurata peste doi ani. Iata 10 detalii WOW despre Jeddah Tower, impresionanta constructie din orasul Jeddah, Arabia Saudita, care va detrona Burj Khalifa, cea care detine recordul actual! .

Alro, cea mai mare crestere de la BVB

Actiunile producatorului de aluminiu Alro Slatina ALR) s-au apreciat cu 16,85%, in perioada 10-17 mai 2017, reprezentand titlurile cu cea mai mare rentabilitate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), raportata la moneda europeana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )