Libnet.ro
UNICEF

08:00

Oamenii cavernelor desenau mai bine decat artistii moderni.

România Liberă România Liberă,
Oamenii cavernelor desenau mai bine decat artistii moderni.

Oamenii cavernelor reprezentau mult mai bine in desenele lor maniera de deplasare a animalelor decat o fac artistii moderni, potrivit unor comparatii efectuate de oamenii de stiinta, intr-un studiu publicat miercuri intr-o revista stiintifica americana, potrivit Mediafax. Cele mai multe dintre patrupede prezinta o secventa similara in deplasarea lor pe patru picioare, indiferent daca merg, tropaie sau alearga. Aceste miscari au fost studiate pe cale stiintifica incepand din anii 1880 de . continuă pe România Liberă

Setul de indicatori de stres arata mai bine pentru saptamana asta decat au aratat vreodata

Steen Jakobsen, Chief Economist, Saxo Bank, considera ca setul de indicatori de stres arata mai bine pentru saptamana asta decat au aratat vreodata si ca este un semn clar ca piata nu se asteapta ca doamna cancelar Merkel sau Germania sa mai faca ceva pana la alegerile de anul viitor, din septembrie 2013, potrivit unui comunicat de presa.

BEC a publicat numarul romanilor cu drept de vot: cu 44.000 mai mic decat la referendum.

Biroul Electoral Central BEC) a finalizat, joi, listele electorale actualizate. Astfel, numarul total al romanilor cu drept de vot este de 18,2 milioane. Numarul este cu 44. 050 mai mic decat cel al romanilor cu drept de vot la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. In curs de actualizare.

Europenii care stau online pe tablete cheltuie mai mult decat cei care acceseaza Internetul de pe alte dispozitive

Conform studiului Mediascope*, realizat de IAB Europe, europenii care detin tablete cumpara si cheltuie mai mult decat cei care acceseaza Internetul de pe alte dispozitive de navigare online. Pe o perioada de 6 luni, utilizatorii europeni de tablete au.

Revelionul in Romania, mai scump decat la Paris, Roma sau Madrid

Preturile mari practicate de hotelieri de la munte de Revelion depasesc tarifele din multe capitale europene. Conform agentiilor de turism, cele mai scumpe locuri din zona montana sunt hotelurile construite.

BEC a publicat numarul romanilor cu drept de vot: cu 44.050 mai mic decat la referendum.

Biroul Electoral Central BEC) a finalizat, joi, listele electorale actualizate. Astfel, numarul total al romanilor cu drept de vot este de 18,2 milioane. Mai exact, numarul alegatorilor este de 18. 414, dupa cum se arata in documentul remis, joi, de BEC Romania libera. Descarca documentul de la BEC Totodata, documentul le permite alegatorilor sa stie si locul unde vor vota in functie de domiciliul pe care il au. De exemplu, cei care locuiesc in Bucuresti,pe Bulevardul Ion Mihalache, .

Top: 10 orase unde este cel mai bine sa locuiesti

Europa ramane, in 2012, continentul cu cele mai multe orase recunoscute pentru calitatea ridicata a vietii oferita locuitorilor. In acelasi timp, orasele din Statele Unite ale Americii abia au prins un loc in randul primelor 30 in clasamentul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )