Libnet.ro
UNICEF

22:00

Revelionul in Romania, mai scump decat la Paris, Roma sau Madrid

B1 B1,
Revelionul in Romania, mai scump decat la Paris, Roma sau Madrid

Preturile mari practicate de hotelieri de la munte de Revelion depasesc tarifele din multe capitale europene. Conform agentiilor de turism, cele mai scumpe locuri din zona montana sunt hotelurile construite. continuă pe B1

Iarna pe A2: de zece ori mai scump ca in UE.

Dupa ce a raportat premierului costuri cu deszapezirea cu 30% mai mici in aceasta iarna fata de anul trecut, Compania de Drumuri va plati si 67. 000 de euro pe curatarea unui kilometru. Suma este de 12 ori mai mare decat cea platita in Germania pe un kilometru de autostrada. Ajunsa in pragul iernii fara contracte de deszapezire pentru portiuni intregi ale autostrazii A2 si la finele unui an in care nu a fost in stare sa selecteze firmele care sa efectueze .

BEC a publicat numarul romanilor cu drept de vot: cu 44.000 mai mic decat la referendum.

Biroul Electoral Central BEC) a finalizat, joi, listele electorale actualizate. Astfel, numarul total al romanilor cu drept de vot este de 18,2 milioane. Numarul este cu 44. 050 mai mic decat cel al romanilor cu drept de vot la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. In curs de actualizare.

Europenii care stau online pe tablete cheltuie mai mult decat cei care acceseaza Internetul de pe alte dispozitive

Conform studiului Mediascope*, realizat de IAB Europe, europenii care detin tablete cumpara si cheltuie mai mult decat cei care acceseaza Internetul de pe alte dispozitive de navigare online. Pe o perioada de 6 luni, utilizatorii europeni de tablete au.

BEC a publicat numarul romanilor cu drept de vot: cu 44.050 mai mic decat la referendum.

Biroul Electoral Central BEC) a finalizat, joi, listele electorale actualizate. Astfel, numarul total al romanilor cu drept de vot este de 18,2 milioane. Mai exact, numarul alegatorilor este de 18. 414, dupa cum se arata in documentul remis, joi, de BEC Romania libera. Descarca documentul de la BEC Totodata, documentul le permite alegatorilor sa stie si locul unde vor vota in functie de domiciliul pe care il au. De exemplu, cei care locuiesc in Bucuresti,pe Bulevardul Ion Mihalache, .

Oamenii cavernelor desenau mai bine decat artistii moderni.

Oamenii cavernelor reprezentau mult mai bine in desenele lor maniera de deplasare a animalelor decat o fac artistii moderni, potrivit unor comparatii efectuate de oamenii de stiinta, intr-un studiu publicat miercuri intr-o revista stiintifica americana, potrivit Mediafax. Cele mai multe dintre patrupede prezinta o secventa similara in deplasarea lor pe patru picioare, indiferent daca merg, tropaie sau alearga. Aceste miscari au fost studiate pe cale stiintifica incepand din anii 1880 de .

Transparency International: Coruptia face in continuare ravagii in zona euro; Romania, mai putin corupta ca in 2011

Coruptia continua sa faca ravagii in lume si atinge statele din zona euro cele mai afectate de criza, in special Grecia si Italia, indica Transparency International in raportul anual publicat miercuri, relateaza AFP. Romania ocupa locul 66 in clasamentul Transparency International pe anul 2012 privind perceptia coruptiei, obtinand un scor de 44, fiind la egalitate cu Arabia Saudita si Kuwaitul si in urcare cu noua pozitii fata de anul precedent.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2515 seconds )