Libnet.ro
UNICEF

16:30

Oamenii au iesit si joi in strada, in Piata Victoriei: BLOCAM CODURILE PENALILOR! (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Oamenii au iesit si joi in strada, in Piata Victoriei: BLOCAM CODURILE PENALILOR! (FOTO, VIDEO)

30:Numarul protestatarilordin Piata Victoriei a ajuns la cateva sute. 20:Noi tensiuni intre jandarmi si protestatarii din Piata Victoriei. in fata Guvernului au avut loc,. continuă pe B1

Oamenii au iesit si joi in strada, in Piata Victoriei: BLOCAM CODURILE PENALILOR! (FOTO)

30:Numarul protestatarilordin Piata Victoriei a ajuns la cateva sute. 20:Noi tensiuni intre jandarmi si protestatarii din Piata Victoriei. in fata Guvernului au avut loc,.

Oamenii au iesit si joi in strada, in Piata Victoriei: BLOCAM CODURILE PENALILOR!

20:Noi tensiuni intre jandarmi si protestatarii din Piata Victoriei. in fata Guvernului au avut loc, din nou imbranceli intre cele doua tabere. Manifestantii au afisat un banner cu.

Oamenii ies si joi in strada, in Piata Victoriei: BLOCAM CODURILE PENALILOR!

Modificarile aduse Codurilor penale de catre majoritatea PSD-ALDE din Parlament scoate iarasi oamenii in strada. Comunitatea Coruptia Ucide anunta un nou protest, joi seara, in Piata Victoriei din.

VIDEO Un nou protest n Piata Victoriei - Blocam Codurile Penalilor!: Cteva sute de persoane manifesteaza. Se scandeaza Hotii! si Nu scapati! UPDATE

Cateva sute de persoane protesteaza joi seara in Piata Victoriei din Capitala impotriva modificarilor aduse Codului Penal in Parlament, circulatia fiind blocata pe breteaua care face legatura intre bulevardul Kiseleff si bulevardul Nicolae Titulescu. ------------------------UPDATE 21:37 Aproximativ 300 de oameni protesteaza la aceasta ora. Ei continua sa scandeze PSD - ciuma rosieUPDATE 21:29 Manifestantii s-au mai rarit. in Piata se circula normalUPDATE 21:14 Manifestantii scandeaza Hotii, hotii!, Nu scapati! si PSD - ciuma rosieUPDATE 21:05 A existat si un mic moment tensionat. Un barbat venit la protest cu sotia si copilul a fost oprit si legitimat de jandarmi. Seful dispozitivului sustine ca barbatul ar fi fost filmat agresand un jandarmUPDATE 18:55 Noi imbulzeli intre protestatari, care incearca sa blocheze o trecere de pietoni, si jandarmi.

VIDEO Cateva sute de persoane protesteaza in fata Guvernului si vor sa blocheze accesul in Piata Victoriei, indemnand la insubordonare civica

Cateva sute de persoane manifesteaza in Piata Victoriei din Capitala fata de adoptarea de catre Camera Deputatilor a modificarilor la Codul Penal. Protestul a fost anuntat pe Facebook de mai multe comunitati, printre care Coruptia Ucide. Oamenii sunt indemnati la insubordonare civica si la blocarea Pietei Victoriei.

LIVE VIDEO Cateva mii de persoane protesteaza in fata Guvernului. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene. Piata Victoriei este blocata

Cateva mii de persoane manifesteaza in Piata Victoriei din Capitala fata de adoptarea de catre Camera Deputatilor a modificarilor la Codul Penal. Protestul a fost anuntat pe Facebook de mai multe comunitati, printre care Coruptia Ucide. Oamenii sunt indemnati la insubordonare civica si la blocarea Pietei Victoriei.

Protest in Capitala, dupa adoptarea Codului penal: Oprim codul penalilor! Insubordonare civica. Blocam Piata Victoriei!

Un protest important este anuntat miercuri seara in Piata Victoriei, evenimentul, ce este anuntat de mai multe comunitati pe Facebook, indeamna la insubordonare civica si la blocarea Pietei Victoriei, dupa votul final acordat modificarilor Codului Penal.

LIVE VIDEO Protest in Capitala, dupa adoptarea Codului penal: Oprim codul penalilor! Insubordonare civica. Blocam Piata Victoriei!

Un protest important este anuntat miercuri seara in Piata Victoriei, evenimentul, ce este anuntat de mai multe comunitati pe Facebook, indeamna la insubordonare civica si la blocarea Pietei Victoriei, dupa votul final acordat modificarilor Codului Penal.

Cateva mii de persoane au protestat in fata Guvernului. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene. Piata Victoriei a fost blocata

Cateva mii de persoane au manifestat in Piata Victoriei din Capitala, miercuri seara, fata de adoptarea de catre Camera Deputatilor a modificarilor la Codul Penal. Protestul a fost anuntat pe Facebook de mai multe comunitati, printre care Coruptia Ucide.

Protest in Piata Victoriei

ACTUALIZARE Manifestarea, organizata ca de fiecare data pe retelele de socializare, se intituleaza Blocam Piata Victoriei! STOP Codul Penal!. in acest moment sunt aproximativ 400 de persoane. Numarul protestatarilor este in crestere, continuand sa se alature grupuri de persoane. Vom reveni).

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )