Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Un nou protest n Piata Victoriei - Blocam Codurile Penalilor!: Cteva sute de persoane manifesteaza. Se scandeaza Hotii! si Nu scapati! UPDATE

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un nou protest n Piata Victoriei - Blocam Codurile Penalilor!: Cteva sute de persoane manifesteaza. Se scandeaza Hotii! si Nu scapati! UPDATE

Cateva sute de persoane protesteaza joi seara in Piata Victoriei din Capitala impotriva modificarilor aduse Codului Penal in Parlament, circulatia fiind blocata pe breteaua care face legatura intre bulevardul Kiseleff si bulevardul Nicolae Titulescu. ------------------------UPDATE 21:37 Aproximativ 300 de oameni protesteaza la aceasta ora. Ei continua sa scandeze PSD - ciuma rosieUPDATE 21:29 Manifestantii s-au mai rarit. in Piata se circula normalUPDATE 21:14 Manifestantii scandeaza Hotii, hotii!, Nu scapati! si PSD - ciuma rosieUPDATE 21:05 A existat si un mic moment tensionat. Un barbat venit la protest cu sotia si copilul a fost oprit si legitimat de jandarmi. Seful dispozitivului sustine ca barbatul ar fi fost filmat agresand un jandarmUPDATE 18:55 Noi imbulzeli intre protestatari, care incearca sa blocheze o trecere de pietoni, si jandarmi. continuă pe Hotnews

Oamenii ies si joi in strada, in Piata Victoriei: BLOCAM CODURILE PENALILOR!

Modificarile aduse Codurilor penale de catre majoritatea PSD-ALDE din Parlament scoate iarasi oamenii in strada. Comunitatea Coruptia Ucide anunta un nou protest, joi seara, in Piata Victoriei din.

Oamenii au iesit si joi in strada, in Piata Victoriei: BLOCAM CODURILE PENALILOR! (FOTO, VIDEO)

30:Numarul protestatarilordin Piata Victoriei a ajuns la cateva sute. 20:Noi tensiuni intre jandarmi si protestatarii din Piata Victoriei. in fata Guvernului au avut loc,.

Oamenii au iesit si joi in strada, in Piata Victoriei: BLOCAM CODURILE PENALILOR!

20:Noi tensiuni intre jandarmi si protestatarii din Piata Victoriei. in fata Guvernului au avut loc, din nou imbranceli intre cele doua tabere. Manifestantii au afisat un banner cu.

Oamenii au iesit si joi in strada, in Piata Victoriei: BLOCAM CODURILE PENALILOR! (FOTO)

30:Numarul protestatarilordin Piata Victoriei a ajuns la cateva sute. 20:Noi tensiuni intre jandarmi si protestatarii din Piata Victoriei. in fata Guvernului au avut loc,.

Un nou PROTEST in Piata Victoriei: Oprim codul penalilor! Stop, penalilor! (FOTO)

50Cateva zeci de persoane s-au adunat marti seara in Piata Victoriei. Oamenii scandeaza Hotii stau la puscarie, in democratie, Mars afara, tradatori de.

Nou PROTEST anuntat in Piata Victoriei: Oprim codul penalilor! Stop, penalilor!

Un nou protest va avea loc in PIata Victoriei, marti, la ora 19:00. Manifestantii se vor aduna pentru a protesta impotrivia deciziei Senatului de a adopta in regim de urgenta modificarea legislatiei.

VIDEO Un nou protest, joi, n Piata Victoriei, anuntat de comunitatea Coruptia Ucide: Blocam Codurile Penalilor!

Comunitatea Facebook Coruptia Ucide anunta un nou protest, joi seara, in Piata Victoriei din Capitala, impotriva modificarilor aduse de PSD-ALDE Codului Penal si adoptate in Parlament. Protestul intitulat Blocam Codurile Penalilor!, denunta modificarile votate pentru scaparea lui Liviu Dragnea dar si albirea dosarelor a peste 2. 000 de inculpati pentru abuz in serviciu. ------------------------UPDATE 18:55 Noi imbulzeli intre protestatari, care incearca sa blocheze o trecere de pietoni, si jandarmi.

Un nou protest, joi, n Piata Victoriei, anuntat de comunitatea Coruptia Ucide: Blocam Codurile Penalilor!

Comunitatea Facebook Coruptia Ucide anunta un nou protest, joi seara, in Piata Victoriei din Capitala, impotriva modificarilor aduse de PSD-ALDE Codului Penal si adoptate in Parlament. Protestul intitulat Blocam Codurile Penalilor!, denunta modificarile votate pentru scaparea lui Liviu Dragnea dar si albirea dosarelor a peste 2000 de inculpati pentru abuz in serviciu.

Protest in Piata Victoriei din Capitala, incepand cu ora 19.00: Oprim codul penalilor!

Comunitatea Coruptia ucide a transmis marti, pe Facebook, un anunt privind organizarea unui protest,Oprim codul penalilor! Stop, penalilor, care ar urma sa se desfasoare in Piata Victoriei din Capitala, incepand cu ora 19. Anuntul vine dupa ce Senatul a adoptat in regim de urgenta modificari ale Codului penal.

Protest in Piata Victoriei din Capitala, incepand: Oprim codul penalilor!

Un protest organizat de Comunitatea Coruptia ucide, sub sloganul Oprim codul penalilor! Stop, penalilor, are loc, marti seara, in Piata Victoriei din Capitala. Manifestatia vine dupa ce Senatul a adoptat in regim de urgenta modificari ale Codului penal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )