Libnet.ro
UNICEF

00:07

Oamenii au scris care sunt cele mai mari regrete ale lor. Toti au avut ceva in comun. Rezultatul impresionant al experimentului

Antena3 Antena3,
Oamenii au scris care sunt cele mai mari regrete ale lor. Toti au avut ceva in comun. Rezultatul impresionant al experimentului

Locuitorii orasului New York au fost invitati sa scrie cu creta, pe o tabla instalata pe un gard din centrul metropolei, care sunt cele mai mari regrete ale lor. La inceput, fiecare mesaj parea unic. Pana la. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai rezistente investitii in perioada de criza

Cand bursele sunt in cadere, asa cum se intampla si la incest inceput de an, actiunile nu mai reprezinta un refugiu pentru investitori, cel putin pe termen scurt. Din fericiere insa exista si alte clase de active care pot reprezenta alternative in.

Topul tarilor in care aurul a adus cele mai mari castiguri in ultimii 15 ani

Aurul poate fi o investitie nerentabila pe o perioada scurta, cum a fost anul trecut cand s-a depreciat cu 10,42%, insa pe termen lung este cea mai sigura investitie, toate celelalte valute fiind erodate de inflatie.

Cele mai mari proiecte de birouri care vor fi livrate in 2016 in Capitala

Anul 2016 va aduce o explozie a numarului de proiecte de birouri care urmeaza sa fie livrate pe piata, cu suprafete care vor depasi sute de mii de metri patrati.

Care sunt cele mai rezistente investitii in perioada de criza

Cand bursele sunt in cadere, asa cum se intampla si la acest inceput de an, actiunile nu mai reprezinta un refugiu pentru investitori, cel putin pe termen scurt. Din fericiere insa exista si alte clase de active care pot reprezenta alternative in perioadele de criza.

ANALIZA. Cele mai mari tranzactii de inchirieri de birouri din 2015: ce domenii au pus mana pe proiectele vedeta din tara

Suprafete inchiriate pe zeci de mii de metri patrati pentru domenii precum ITC, retail, banking, dar si avocatura, unde 90% dintre tranzactii au avut loc in Bucuresti. Cam in acest fel poate fi descrisa, pe scurt, activitatea de pe piata de.

incantatoarea Nina Cassian: a scris cele mai frumoase versuri de dragoste si a sedus scriitori celebri

Consacrata pentru aportul adus literaturii romane, galateanca Nina Cassian a trait intens si a scris cele mai frumoase poezii de dragoste. Efervescenta sa a facut ca scriitori celebri, precum Ion Barbu, Marin Preda si Nichita Stanescu, sa ii cada in mreje si sa se indragosteasca de ea.

Cele mai bune filme inspirate din fapte reale

Filmele sunt extraordinare pentru momentele in care vrei sa te detasezi de realitate, dar parca sunt si mai interesante atunci cand stii ca au ca punct de plecare un eveniment care s-a petrecut cu adevarat. Prin urmare, noi ne-am gandit la o lista cu cele mai bune filme inspirate din povesti reale pe care le-am [].

Legea dai casa si scapi de banca a fost modificata. Care sunt cele cinci amendamente. Zamfir: Mai multe state au facut presiuni in favoarea bancilor

Deputatul Daniel Zamfir a depus cinci amendamente la legea darii in plata, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a cerut reexaminarea acesteia de catre Parlament. Principalele modificari vizeaza inlocuirea sintagmei persoana fizica cu cea de consumator, pentru a exclude pe cei care iau credite pentru a derula afaceri, plus aplicarea prevederilor si pentru cei care sunt acum executati silit.

Cele mai frumoase locuri din Cuba: calatorie in tara care traieste pe ritmuri de rumba

Cele mai frumoase locuri din Cuba. Apetitul romanilor pentru destinatii turistice indepartate a crescut constant in ultimii ani, iar Cuba se numara printre tarile unde peisajele de o frumusete extraordinara, ospitalitea localnicilor, istoria si cultura formeaza un ansamblu irezistibil pentru orice pasionat de calatorii. Dintre zecile de obiective care merita sa fie vizitate, iata o selectie cu cele mai frumoase locuri din Cuba.

Cele mai importante lucruri pe care le-au invatat barbatii de la mamele lor: M-a facut sa-mi dau seama cum trebuie sa fie femeia cu care imi voi petrece viata

Lectiile de viata invatate de la cea care i-a adus pe lume se numara printre experientele care ii formeaza pe barbati. Chiar daca nu isi arata, de cele mai multe ori, slabiciunile si sentimentele, cand vine vorba de dragostea pentru mama lor, reprezentantii sexului puternic pot deveni extrem de emotionali.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )